Το Κρεμλίνο δεν αποκλείει τώρα την κατάρριψη

Το Κρεμλίνο δεν αποκλείει τώρα την κατάρριψη Facebook Twitter
0

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να έχει καταρριφθεί το ρωσικό αεροσκάφος στη χερσόνησο του Σάμ ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ, λέγοντας σε σχετική ερώτηση ότι καμία εκδοχή δεν μπορεί να αποκλεισθεί.

Ο Πεσκόφ ανέφερε ότι το αεροσκάφος θα πρέπει να καταστράφηκε από μία δύναμη κατά την πτήση ενώ παρότρυνε παράλληλα να σταματήσουν τα σενάρια  μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ο Βίκτορ Γιούνγκ, αναπληρωτής διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας στην οποία ανήκε το αεροσκάφος δήλωσε από την πλευρά του, σύμφωνα με το Russia Today, ότι το πλήρωμα είχε προφανώς «απενεργοποιηθεί» πριν τη βουτιά του αεροπλάνου για αυτό και δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

"Καθώς το καταστροφικό περιστατικό εξελισσόταν, τα μέλη του πληρώματος κατέστησαν εντελώς ανίκανα. Αυτό εξηγεί γιατί δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν  και να αναφέρουν το περιστατικό που συνέβαινε επί του σκάφους, "είπε.

Η εταιρεία πιστεύει ότι σοβαρές δομικές βλάβες από μία εξωτερική δύναμη μπορεί να προκάλεσανε τη συντριβή.

"Η μόνη πιθανή εξήγηση είναι μια μηχανική δύναμη να ασκήθηκε στο αεροσκάφος," είπε ο Aleksand Smirnov, ο οποίος εποπτεύει το στόλο της εταιρείας. «Δεν υπάρχει συνδυασμός αποτυχιών του συστήματος που θα μπορούσε να διαλύσει το αεροπλάνο στον αέρα", τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι από την πτώση του αεροσκάφους της εταιρείας Kogalymavia, που χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα Metrojet, σκοτώθηκαν οι 224 επιβαίνοντες, καθιστώντας αυτό το περιστατικό, το πιο θανατηφόρο στη ρωσική ιστορία της αεροπορίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ