Κούβα: Αύξηση των τουριστών στη χώρα

Κούβα: Αύξηση των τουριστών στη χώρα Facebook Twitter
0

Η Κούβα θα υποδεχθεί 4,2 εκατ. τουρίστες φέτος, 200.000 περισσότερους σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με αξιωματούχο του τουριστικού κλάδου της χώρας.

 

Η Κούβα κατέγραψε αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια και οι τουριστικές αφίξεις ανήλθαν σε ιστορικά υψηλό επίπεδο φθάνοντας τα 4 εκατ. επισκέπτες το 2016, σύμφωνα με την Νταλίλα Γκονζάλες, υποδιευθύντρια της διεύθυνσης μάρκετινγκ του υπουργείου Τουρισμού της Κούβας, αφού η ισπανική αεροπορική εταιρία Plus Ultra ανακοίνωσε χθες ότι θα εγκαινιάσει μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Βαρκελώνης και Αβάνας.

 

Πέρυσι, 4 εκατ. ξένοι τουρίστες έφθασαν στην Κούβα, με τον αριθμό τους να σημειώνει αύξηση κατά 14,5%, σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού της Κούβας.

 

Η Plus Ultra θα είναι η τέταρτη ισπανική αεροπορική εταιρία που θα πραγματοποιεί πτήσεις στην Κούβα, ένας προορισμός στον οποίο τακτικά δρομολόγια πραγματοποιούν ήδη οι Iberia, Air Europa και Evelop.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM