Κούβα: Αύξηση των τουριστών στη χώρα

Κούβα: Αύξηση των τουριστών στη χώρα Facebook Twitter
0

Η Κούβα θα υποδεχθεί 4,2 εκατ. τουρίστες φέτος, 200.000 περισσότερους σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με αξιωματούχο του τουριστικού κλάδου της χώρας.

 

Η Κούβα κατέγραψε αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια και οι τουριστικές αφίξεις ανήλθαν σε ιστορικά υψηλό επίπεδο φθάνοντας τα 4 εκατ. επισκέπτες το 2016, σύμφωνα με την Νταλίλα Γκονζάλες, υποδιευθύντρια της διεύθυνσης μάρκετινγκ του υπουργείου Τουρισμού της Κούβας, αφού η ισπανική αεροπορική εταιρία Plus Ultra ανακοίνωσε χθες ότι θα εγκαινιάσει μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Βαρκελώνης και Αβάνας.

 

Πέρυσι, 4 εκατ. ξένοι τουρίστες έφθασαν στην Κούβα, με τον αριθμό τους να σημειώνει αύξηση κατά 14,5%, σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού της Κούβας.

 

Η Plus Ultra θα είναι η τέταρτη ισπανική αεροπορική εταιρία που θα πραγματοποιεί πτήσεις στην Κούβα, ένας προορισμός στον οποίο τακτικά δρομολόγια πραγματοποιούν ήδη οι Iberia, Air Europa και Evelop.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM