Κούβα: Αύξηση των τουριστών στη χώρα

Κούβα: Αύξηση των τουριστών στη χώρα Facebook Twitter
0

Η Κούβα θα υποδεχθεί 4,2 εκατ. τουρίστες φέτος, 200.000 περισσότερους σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με αξιωματούχο του τουριστικού κλάδου της χώρας.

 

Η Κούβα κατέγραψε αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια και οι τουριστικές αφίξεις ανήλθαν σε ιστορικά υψηλό επίπεδο φθάνοντας τα 4 εκατ. επισκέπτες το 2016, σύμφωνα με την Νταλίλα Γκονζάλες, υποδιευθύντρια της διεύθυνσης μάρκετινγκ του υπουργείου Τουρισμού της Κούβας, αφού η ισπανική αεροπορική εταιρία Plus Ultra ανακοίνωσε χθες ότι θα εγκαινιάσει μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Βαρκελώνης και Αβάνας.

 

Πέρυσι, 4 εκατ. ξένοι τουρίστες έφθασαν στην Κούβα, με τον αριθμό τους να σημειώνει αύξηση κατά 14,5%, σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού της Κούβας.

 

Η Plus Ultra θα είναι η τέταρτη ισπανική αεροπορική εταιρία που θα πραγματοποιεί πτήσεις στην Κούβα, ένας προορισμός στον οποίο τακτικά δρομολόγια πραγματοποιούν ήδη οι Iberia, Air Europa και Evelop.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM