Κορωνοϊός: Ο Σβαρτσενέγκερ εμβολιάστηκε με ατάκα του «Εξολοθρευτή»

Κορωνοϊός: Ο Σβαρτσενέγκερ εμβολιάστηκε με ατάκα του «Εξολοθρευτή» Facebook Twitter
0

Το δικό του μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της covid-19 έστειλε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, την ώρα μάλιστα που νοσοκόμα του παρείχε την πρώτη δόση του εμβολίου.

 

Ο χολυγουντιανός πρωταγωνιστής ταινιών δράσης και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας εμβολιάστηκε στο Λος Άντζελες, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να πράξουν το ίδιο. Μάλιστα, το μήνυμά του περιείχε ατάκες από την ταινία «Εξολοθρευτής» όπως, «έλα μαζί μου αν θέλεις να ζήσεις», (Come with me if you want to live).


«Θα επιστρέψω!», προφανώς για τη δεύτερη δόση του εμβολίου, σε τρεις εβδομάδες.

 


Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM