Κορωνοϊός: Ιδιοκτήτης παμπ έβαλε «ηλεκτρικό φράχτη» μπροστά στο μπαρ

Κορωνοϊός: Ιδιοκτήτης παμπ έβαλε «ηλεκτρικό φράχτη» μπροστά στο μπαρ Facebook Twitter
0

Ένας ιδιοκτήτης παμπ στη Βρετανία έβαλε έναν ηλεκτρικό φράχτη μπροστά από το μπαρ του για να ενθαρρύνει τους πελάτες να διατηρήσουν την κοινωνική τους απόσταση λόγω του κορωνοϊού.

Ο Jonny McFadden, ο οποίος διευθύνει το Star Inn στην Κορνουάλη, είπε ότι υπάρχει περιορισμένος χώρος στο μπαρ του που σερβίρει μόνο ποτά και όχι φαγητό. Περιέγραψε το φράγμα ως «έναν κανονικό ηλεκτρικό φράχτη που θα βρείτε σε ένα χωράφι». Ερωτηθείς εάν ήταν ενεργοποιημένος, ο κ. McFadden είπε: «Ελάτε να μάθετε - υπάρχει πάντα ο παράγοντας του φόβου και λειτουργεί».

Κορωνοϊός: Ιδιοκτήτης παμπ έβαλε «ηλεκτρικό φράχτη» μπροστά στο μπαρ Facebook Twitter

Ο κ. McFadden προσπάθησε να κάνει κατανοητό σε μερικούς πελάτες στο μπαρ ότι πρέπει να κρατάνε τις κοινωνικές αποστάσεις, ωστόσο «όταν σερβίρετε στους ανθρώπους ένα ποτό, αυτοί αλλάζουν». Τελικά, κατέληξε στη λύση του φράχτη για να προστατευτεί και ο ίδιος από την πανδημία εν ώρα εργασίας.

Ο ιδιοκτήτης της παμπ πάντως ξεκαθάρισε ότι οι πελάτες του είναι ευχαριστημένοι με την ιδιότυπη αυτή περίφραξη και μάλιστα κάνουν και αστεία για αυτήν.

Κορωνοϊός: Ιδιοκτήτης παμπ έβαλε «ηλεκτρικό φράχτη» μπροστά στο μπαρ Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM
Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM