Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση για εμβολιασμούς από Θεοδωρίδου-Θεμιστοκλέους

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση για εμβολιασμούς από Θεοδωρίδου-Θεμιστοκλέους Facebook Twitter
0

Ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη Δευτέρα έχει ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Αν και «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα», για το πρόσθετο όφελος της δεύτερης αναμνηστικής δόσης στους κάτω των 60 ετών, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγήθηκε να δοθεί η δυνατότητα για τη χορήγησή της στους πολίτες 30-59 ετών, εάν το επιθυμούν. 

Για τους άνω των 60 ετών, παραμένει η ισχυρή σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών προκειμένου να κάνουν την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM