Κωνσταντινούπολη: Νεκρές από πυρά αστυνομικών οι δυο γυναίκες που επιτέθηκαν το πρωί σε τμήμα

Κωνσταντινούπολη: Νεκρές από πυρά αστυνομικών οι δυο γυναίκες που επιτέθηκαν το πρωί σε τμήμα Facebook Twitter
0

Η τουρκική αστυνομία σκότωσε δύο γυναίκες, αγνώστων στοιχείων, οι οποίες επετέθησαν το πρωί κατά αστυνομικού στόχου στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό.


Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hurriyet αναφέρει ότι δύο γυναίκες έφθασαν στον τόπο της επίθεσης με ταξί και άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου της αστυνομίας στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες βγήκαν από το ταξί και διέφυγαν πεζή στα σοκάκια της περιοχής.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανήρτησαν βίντεο που δείχνει τις δύο γυναίκες να πετούν χειροβομβίδες κατά λεωφορείου της αστυνομίας και στη συνέχεια να ανοίγουν πυρ με αυτόματα όπλα κατά του αρχηγείου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, η αστυνομία είχε παγιδεύσει τις δύο γυναίκες σε κτίριο της περιοχής, από όπου στη συνέχεια ακούσθηκαν πυρά και μία έκρηξη. Οι δύο γυναίκες "εξουδετερώθηκαν" σε κτίριο όπου είχαν οχυρωθεί μετά την επίθεση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Ελληνοαμερικανός μετεωρολόγος για κακοκαιρία στις ΗΠΑ: «Είχαν χρόνια να ζήσουν κάτι τέτοιο»

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί καθ’ όλη την εβδομάδα και σε ορισμένες περιοχές των κεντρικών ΗΠΑ τα θερμόμετρα μπορεί να δείξουν ακόμη και -45°C
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεθνή / Κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα πάνω από 670.000 σπίτια, χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Συνολικά, 17 πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας, καθώς το κύμα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με χιόνι, χαλάζι, παγωμένη βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM