Κωνσταντινούπολη: H ακροαριστερή οργάνωση «DHKP-C» πίσω από τη σημερινή επίθεση

Κωνσταντινούπολη: H ακροαριστερή οργάνωση «DHKP-C» πίσω από τη σημερινή επίθεση Facebook Twitter
φωτό αρχείου
0

Η ακροαριστερή οργάνωση DHKP-C ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με όπλα και μια χειροβομβίδα εναντίον ενός λεωφορείου της τουρκικής αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία σκοτώθηκαν οι δύο δράστριες.

Η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη με ανακοίνωση που ανάρτησε σε ιστότοπο που πρόσκειται στο Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα- Μέτωπο (DHKP-C).

«Σας χαιρετίζουμε εσάς, τις δύο γενναίες πολεμίστριές μας που σηκώσατε στους ώμους σας τον αγώνα για την απελευθέρωση του λαού», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM