Κόμπι Μπράιαντ: Αξιωματικοί έδειχναν φωτογραφίες με τον νεκρό στο αεροπορικό δυστύχημα σε βραβεία και μπαρ

Κόμπι Μπράιαντ: Αξιωματικοί έδειχναν φωτογραφίες με τον νεκρό στο αεροπορικό δυστύχημα σε βραβεία και μπαρ Facebook Twitter
0

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον τόπο συντριβής του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, κοινοποιήθηκαν από ενστόλους σε χώρους και άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις στη δίκη για την υπόθεση. 

Η δίκη για τη μήνυση της χήρας του θρύλου του NBA, Βανέσα Μπράιαντ, η οποία κατήγγειλε πυροσβέστες και αστυνομικούς, άρχισε την Τετάρτη και οι πρώτες μαρτυρίες φαίνεται πως την επιβεβαιώνουν. 

Η πρώην τεχνικός επειγόντων περιστατικών και σύζυγος ενός πυροσβέστη στο Λος Άντζελες, Λουέλα Γουΐρετερ, κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο πυροσβέστης Τόνι Ιμπρέντα έδειξε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των βραβείων Golden Mike στην Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2020. 

Ο Ιμπρέντα, ειδικότερα, έδειξε τις φωτογραφίες στα άτομα που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι - κάτι που χαρακτήρισε κόλπο για να κερδίσει το ενδιαφέρον, σύμφωνα με τη μάρτυρα - και στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν το πιστεύω ότι είδα το καμένο σώμα του Κόμπι και τώρα μπορώ να φάω». 

Μετά από το σχόλιο αυτό, πολλοί παρατήρησαν την αντίδραση της Βανέσα, η οποία φάνηκε να υποφέρει. 

Η Γουΐρετερ είναι εξαδέλφη της Κέρι Αλτομπέλι, η οποία πέθανε στο δυστύχημα, μαζί με τον σύζυγό της, Τζον, και την κόρη τους, Αλίσα.  Περίπου δύο εβδομάδες μετά την τελετή, η μάρτυρας έκανε καταγγελία. 

Ιδιαίτερα οδυνηρή, για τη χήρα, ήταν και η κατάθεση του Βίκτορ Γκουτιέρεζ, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για τις φωτογραφίες που τού έδειξε αστυνομικός στο μπαρ στο οποίο εργάζεται. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε εάν είχε δει τη σορό της Τζιάνα Μπράιαντ, κάτι που η μητέρα της δεν άντεξε και αποχώρησε από την αίθουσα δακρυσμένη. 

Το περιστατικό αυτό είχε λάβει χώρα δύο μέρες μετά τη συντριβή και περίπου έναν μήνα πριν από την εκδήλωση των βραβείων. Ο Γκουτιέρεζ θυμήθηκε το σοκ που ένιωσε όταν είδε τις εικόνες λόγω της κατάστασης των θυμάτων. 

Η δίκη αναμένεται να κρατήσει περίπου δύο εβδομάδες και στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να κληθεί και η Βανέσα Μπράιαντ. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ