Κλείνει το «Ladies League», το πρώτο γυναικείο αθλητικό μπαρ της Αυστραλίας

Κλείνει το «Ladies League», το πρώτο γυναικείο αθλητικό μπαρ της Αυστραλίας Facebook Twitter
Φωτ. / το μπαρ «Ladies League» στην Αυστραλία
0

Το πρώτο γυναικείο αθλητικό μπαρ της Αυστραλίας έλαβε τη «βαριά» απόφαση να κλείσει.

To «Ladies League» στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, άνοιξε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2024 στην πολυσύχναστη Oxford Street, ωστόσο ανακοίνωσε ότι θα κλείσει οριστικά την Πρωτοχρονιά. 

Το μπαρ ήταν ένας ασφαλής χώρος για τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ειδικά για τις λεσβίες και τις queer πελάτισσες. «Ο γυναικείος αθλητισμός είναι κατά κάποιο τρόπο συνυφασμένος με την queer κοινότητα, και πολλοί παίκτες και υποστηρικτές είναι queer. Πηγαίνουμε κάπως με τη φιλοσοφία του - είμαστε για όλους», υποστήριζε πριν από τα εγκαίνια η ιδιοκτήτρια του.

Ωστόσο ανακοίνωσε «με βαριά καρδιά» στους θαμώνες του μπαρ μέσω Instagram, ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει να λειτουργεί τον χώρο.

Κλείνει το «Ladies League», το πρώτο γυναικείο αθλητικό μπαρ της Αυστραλίας Facebook Twitter
Φωτ. / Η ιδιοκτήτρια του μπαρ «Ladies League» στην Αυστραλία

«Ως γυναικείο αθλητικό μπαρ, διαπρέψαμε», ξεκινούσε η ανάρτηση. «Όποιος παρακολούθησε μια ημέρα αγώνα των Matildas, της Sydney FC, του Grand Final κ.λπ. στον χώρο μας, ξέρει τι σόου μπορούμε να προσφέρουμε», ωστόσο συμπλήρωσε πως υπήρχαν οικονομικές πιέσεις.

«Παρότι γνωρίζαμε ότι οι πιέσεις του κόστους ζωής έχουν επηρεάσει τον τρόπο που ξοδεύουν οι πελάτες, θέλαμε να κάνουμε κάτι για την προβολή του γυναικείου αθλητισμού. Δυστυχώς όμως ως μικρή επιχείρηση, δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε άλλο», κατέληξε.

Με πληροφορίες από Pink News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά «τρομερά», αναφερόμενος τόσο στη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ νωρίτερα μέσα στον μήνα, όσο και στου Αλεξ Πρέτι
THE LIFO TEAM