Κιρ Στάρμερ: Άνδρας του έριξε γκλίτερ, την ώρα ομιλίας- Η αντίδρασή του

Βρετανία: Διαδηλωτής «έλουσε» με γκλίτερ τον ηγέτη των Εργατικών Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Ένα απρόοπτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά την ομιλία του ηγέτη των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ στο συνέδριο του κόμματος, καθώς κάποιος έριξε πάνω του γκλίτερ, ως κίνηση διαμαρτυρίας.

Το συμβάν έγινε όταν ο Κιρ Στάρμερ ήταν έτοιμος να ξεκινήσει την ομιλία του στο συνέδριο των Εργατικών, όταν ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και του έριξε γκλίτερ προτού τον απομακρύνουν οι άνθρωποι της ασφάλειας.

Μετά την αρχική του έκπληξη ο Κιρ Στάρμερ έβγαλε το σακάκι του, σήκωσε τα μανίκια του, που είχαν γεμίσει με γκλίτερ και άρχισε την ομιλία του. Μάλιστα αναφερόμενος στο περιστατικό ανέφερε πως «αν νομίζει ότι ενοχλήθηκα, κάνει λάθος».

Σημειώνεται πως ο άνδρας την ώρα που έριξε γκλίτερ φώναζε: «Στην πραγματική δημοκρατία πρωταγωνιστούν οι πολίτες. Η πολιτική χρειάζεται αναβάθμιση, ζητάμε λαϊκή Βουλή (…) Είμαστε σε κρίση, είμαστε σε κρίση, το μέλλον μας διακυβεύεται».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο επικεφαλής των Εργατικών στη Βρετανία, αναφέρθηκε και στον πόλεμο Ισραήλ- Χαμάς που εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή, δηλώνοντας συγκλονισμένος για τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ στάθηκε στο ότι στηρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα. 

«Είμαι σοκαρισμένος και συγκλονισμένος από τα γεγονότα στο Ισραήλ. Καταδικάζω κατηγορηματικά την ανάλγητη δολοφονία ανδρών, γυναικών και παιδιών, μεταξύ των οποίων ήταν και Βρετανοί πολίτες, από τους τρομοκράτες της Χαμάς (…) Η ενέργεια αυτή της Χαμάς δεν ωφελεί σε τίποτα τους Παλαιστίνιους. Και το Ισραήλ πρέπει πάντα να έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον λαό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: «Ήξερα για τα Στενά του Ορμούζ, όπως και ότι ο Μπιν Λάντεν θα επιτίθετο στους Δίδυμους Πύργους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε για ακόμη μία φορά πως στο βιβλίο του, με τίτλο «The America We Deserve», είχε προβλέψει την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΡΑΚ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Mission Accomplished;» - Η θριαμβολογία του 2003 που στοιχειώνει τη σημερινή σύγκρουση με το Ιράν

Η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και η πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν - Με αφορμή τον πόλεμο ΗΠΑ - Ιράν σήμερα, πολλοί αναλυτές βλέπουν ανησυχητικές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο συγκρούσεις
THE LIFO TEAM