Κίνα: Καθηγήτρια απολύθηκε για την εμφάνιση της γάτας της σε online μάθημα- Τη δικαίωσε δικαστήριο

Γάτα σε laptop Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Μία εκπαιδευτικός στην Κίνα έχασε τη δουλειά της, επειδή εμφανίστηκε η γάτα της στην κάμερα κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού μαθήματος, αλλά δικαστήριο τη δικαίωσε. 

Τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια online μαθήματος, η γάτα της εκπαιδευτικού εμφανίστηκε στην κάμερα πέντε φορές. Η εταιρεία που διοργάνωνε τα μαθήματα απέλυσε την καθηγήτρια, επικαλούμενη ως λόγο τις ξαφνικές εμφανίσεις της γάτας της στην οθόνη. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εκπαιδευτικός μετείχε σε «μη διδακτικές» δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ακόμη, ανέφερε ότι η καθηγήτρια είχε καθυστερήσει δέκα λεπτά σε προηγούμενο μάθημα, σύμφωνα με την Guangzhou Daily.

Τελικά η υπόθεση έφτασε σε δικαστήριο, το οποίο δικαίωσε την εκπαιδευτικό, επιδικάζοντας αποζημίωση 6.000 δολαρίων για άδικη απόλυση. Η δικαστής Λιάο Γιαγίνγκ επεσήμανε ότι εάν οι εργοδότες απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να δουλεύουν από το σπίτι, δεν θα πρέπει να έχουν τις ίδιες προσδοκίες σαν να εργάζονται σε γραφείο. 

«Οι κανόνες των εργοδοτών δεν θα πρέπει μόνο να συμμορφώνονται με τους νόμους, αλλά επίσης να είναι δίκαιοι και λογικοί», επεσήμανε η δικαστής, σύμφωνα με το Central Radio Network. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζελένσκι επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές και κατασκευαστές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους

Διεθνή / Ο Ζελένσκι επιβάλλει κυρώσεις σε προμηθευτές και κατασκευαστές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους

Στόχος των κυρώσεων είναι, μεταξύ άλλων, αρκετές κινεζικές εταιρίες καθώς και εταιρίες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Παναμά
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: H UBS

Διεθνή / H UBS διαχειριζόταν για χρόνια τα χρήματα της Γκιλέιν Μάξγουελ, ακόμη και μετά τη σύλληψη του Έπσταϊν

Έγγραφα δείχνουν ότι η ελβετική τράπεζα άνοιξε για τη Μάξγουελ προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς με μετρητά, μετοχές και επενδύσεις σε hedge funds
THE LIFO TEAM
ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM