Κίνα: Δέκα νεκροί από την κατάρρευση ξενοδοχείου - 23 οι αγνοοούμενοι

Κίνα: Δέκα νεκροί από την κατάρρευση ξενοδοχείου - 23 οι αγνοοούμενοι Facebook Twitter
Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν 28 ανθρώπους, μετά την κατάρρευση ξενοδοχείου στην πόλη Τσιουαντζόου της Κϊνας (EPA)
0

Δέκα είναι, μέχρι στιγμής, οι νεκροί και 36 οι τραυματίες, από την κατάρρευση ξενοδοχείου στην κινεζική πόλη Τσιουαντζόου της επαρχίας Φουτζιάν, χθες το απόγευμα στην Κίνα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, το ξενοδοχείο Σιντζιά, 80 δωματίων, άρχισε να καταρρέει χθες, Σάββατο, το βράδυ. Σήμερα στις 11:30 π.μ. (ώρα Πεκίνου), οι αρχές είχαν ανασύρει από τα συντρίμμια 47 ανθρώπους.

Απ' αυτούς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση δέκα επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκροί, 36 εστάλησαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι 5 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και ένα άτομο δεν θεωρήθηκε πως χρήζει ιατρικής περίθαλψης, σύμφωνα με την καταχώριση του υπουργείου στο Weibo, το κινεζικό Twitter.

Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν 23 ανθρώπους, πρόσθεσε το υπουργείο ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για έξι νεκρους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται κάποια κινεζικά μέσα, το συγκεκριμένα ξενοδοχείο χρησιμοποιούνταν ως χώρος καραντίνας για ασθενείς που έχουν νοσήσει από τον νέο κοροναϊό COVID-19.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ AsiaTimes

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντόνιο Κόστα: «Αλβανία και Μαυροβούνιο θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ΕΕ πριν από τις άλλες χώρες»

Διεθνή / Αντόνιο Κόστα: «Αλβανία και Μαυροβούνιο θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ΕΕ πριν από τις άλλες χώρες»

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν συχνά υποδείξει το 2030 ως τον στόχο για τις πρώτες εντάξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδιαίτερα για την Αλβανία και το Μαυροβούνιο
LIFO NEWSROOM
Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Διεθνή / Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Θέρετρα γκολφ, επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και κρατικά κεφάλαια πυκνώνουν τις σκιές σύγκρουσης ιδιωτικών και δημόσιων συμφερόντων, εν όψει του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου στον Κόλπο
LIFO NEWSROOM
Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Ανάλυση / Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Τα αίτια και οι στρατηγικές συνέπειες της απόφασης του PKK να καταθέσει τα όπλα και να διαλύσει την ένοπλη πτέρυγα του, στο πλαίσιο της αλλαγής των γεωπολιτικών ισορροπιών.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Διεθνή / Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Σε κλίμα έντασης και σοβαρών καταγγελιών για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διεξήχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα να προηγείται καθαρά
LIFO NEWSROOM