Kιμ Γιονγκ Ουν: Eίμαστε έτοιμοι για πόλεμο ακόμη και με πυρηνικά όπλα

Kιμ Γιονγκ Ουν: Eίμαστε έτοιμοι για πόλεμο ακόμη και με πυρηνικά όπλα Facebook Twitter
4

Η Πιονγκγιάνγκ δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στα "λυσσασμένα σκυλιά", δήλωσε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο KCNA ο Kιμ Γιονγκ Ουν.

 

Η δήλωσή του ηγέτη της Β. Κορέας φαίνεται πως έχει αποδέκτη τον Μπαράκ Ομπάμα και έρχεται σαν απάντηση σε πρόσφατη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ περί της πιθανής κατάρρευσης του καθεστώτος της Β.Κορέας.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στα λυσσασμένα σκυλιά που γαυγίζουν ανοιχτά ότι θα οδηγήσουν το καθεστώς σε κατάρρευση, εισάγοντας "αλλαγές" στο σοσιαλιστικό σύστημα, το οποίο ο λαός μας θεωρεί πιο ακριβό και από την ίδια του τη ζωή", πρόσθεσε ο Ουν σε ομιλία του κατά τη διάρκεια μιας ναυτικής και αεροπορικής άσκησης σύμφωνα με το KCNA.

Η πιο συζητημένη όμως δήλωση που του αποδίδεται από τα ειδησιογραφικά πρακτορεία αφορά τις αναφορές στα πυρηνικά όπλα. Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης πρόσθεσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη "για κάθε πόλεμο, έναν πόλεμο με συμβατικά οπλισμένες δυνάμεις ή και έναν πυρηνικό πόλεμο".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Διεθνή / Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Τα δέκα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας άρχισαν συνομιλίες για το απορριφθέν σχέδιο στα τέλη Αυγούστου, αντιδρώντας στην επίσημη κήρυξη από τον ΟΗΕ κατάστασης λιμού στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Σκύλες της λύσσας...!!!!". Η κατάσταση θα είχε πλάκα αν δεν είχε οδηγήσει σε πείνα, εξαθλίωση, πλύση εγκεφάλου και γενικότερη υποβάθμιση των συνθηκών ζωής σε 25 περίπου εκατομμύρια ανθρώπους.