Κιάνου Ριβς: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του, έκλεψαν όπλο

Κιάνου Ριβς: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του, έκλεψαν όπλο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του Κιάνου Ριβς στο Λος Άντζελες. 

Οι δράστες φορούσαν μάσκες του σκι και έκλεψαν ένα όπλο από το σπίτι του Κιάνου Ριβς, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ. Ο ηθοποιός δεν βρίσκονταν εκεί όταν έγινε η διάρρηξη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Στις 19:00 της Τετάρτης, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες δέχθηκε ανώνυμη κλήση για πιθανή διάρρηξη στο σπίτι του ηθοποιού. Αστυνομικοί έφτασαν εκεί, έκαναν έρευνα, αλλά δεν βρήκαν κανέναν. 

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, στη 01:00, η αστυνομία πήγε ξανά στο σπίτι του Κιάνου Ριβς, επειδή χτύπησε ο συναγερμός. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ, οι αστυνομικοί είδαν από τις κάμερες ασφαλείας πως είχε γίνει διάρρηξη

Οι δράστες, που φορούσαν μάσκες του σκι, έσπασαν ένα παράθυρο για να μπουν στο σπίτι. Από εκεί έκλεψαν ένα όπλο, προτού τραπούν σε φυγή, ενώ δεν είναι σαφές τι άλλο πήραν. 

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του σπιτιού του Κιάνου Ριβς, όσο και άλλων στη γειτονιά. Το 2014 είχαν γίνει δύο διαρρήξεις στο σπίτι του ηθοποιού. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM