Κι όμως η «Mrs. Doubtfire» υπάρχει σε εκδοχή με απαραίτητη γονική συναίνεση για παιδιά κάτω των 17 ετών

Κι όμως η «Mrs. Doubtfire» έχει εκδοχή με απαραίτητη γονική συναίνεση Facebook Twitter
imdb
0

Οι φήμες ότι μία από τις διασημότερες νταντάδες του αμερικανικού σινεμά, η βραβευμένη με Όσκαρ, κυρία Doubtfire έχει και εκδοχή με απαραίτητη τη γονική συναίνεση για ανηλίκους κάτω των 17 ετών, επιβεβαιώθηκαν από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Κρις Κολόμπους.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Κολόμπους είπε ότι η τάση του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς να αυτοσχεδιάζει, οδήγησε σε τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις στα γυρίσματα της κλασική ταινίας των 90s «Mrs. Doubtfire».

Ο πρωταγωνιστής στην ταινία υποδύεται έναν πατέρα που αναγκάζεται να μεταμορφωθεί σε μία ηλικιωμένη νταντά προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, τα οποία έχασε στη μάχη της επιμέλειας.

«Η πραγματικότητα είναι ότι υπήρξε μια συμφωνία μεταξύ του Ρόμπιν και εμένα, η οποία ήταν, θα έκανε ένα ή δύο, τρία σενάρια. Έπειτα θα έλεγε «Τώρα επιτρέψτε μου να παίξω» και βασικά το σχέδιο ήταν να συνεχίσουμε μεταξύ 15 και 22 λήψεων. Αυτή που θυμάμαι περισσότερο είναι η 22η λήψη», είπε ο Κολόμπους.

Αρχικά υπήρξαν φήμες ότι υπήρχε εκδοχή NC-17, που σημαίνει ότι η ταινία είναι ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 17 ετών. Αυτό που ισχύει σύμφωνα με τον σκηνοθέτη είναι ότι υπάρχει η εκδοχή του R-Rated, που επιτρέπει σε παιδιά κάτω των 17 ετών να παρακολουθήσουν την ταινία αλλά με απαραίτητη τη γονική συναίνεση.

Σύμφωνα με την κατάταξη, αυτό δείχνει ότι η ταινία περιέχει σκληρή γλώσσα, έντονη βία, κατάχρηση ναρκωτικών ή γυμνό.

Η φήμη για την εκδοχή NC-17 ξεκίνησε στο διαδίκτυο, αναφερόμενη σε συνέντευξη του Κολόμπους από το 2015.

Η ταινία βαθμολογήθηκε ως PG-13 κατά την κυκλοφορία της το 1993, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση για ανηλίκους κάτω των 13 ετών.

Ο υπέροχος Ρόμπιν Ουίλιαμς έβαζε σε κάθε λήψη και μία δική του ατάκα, θυμάται ο Κολόμπους.

«Μερικές φορές έφτανε σε σημεία που η ταινία δεν θα μπορούσε να είναι κατάλληλη ακόμα και με γονική συναίνεση για παιδιά κάτω των 13 ετών. Αλλά σίγουρα κατάλληλη και με ξεκαρδιστικά αστεία για μια ταινία που θα έμπαινε στη λίστα των επιτρεπτών ταινιών με απαραίτητη τη γονική συναίνεση για κάτω των 17» είπε.

Ο σκηνοθέτης τόνισε ότι υπάρχει η δυνατότητα αυτή η κόπια να κυκλοφορήσει στο μέλλον.

«Θα ήμουν ανοιχτός στο να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία της ταινίας και να επιτρέψω στους ανθρώπους να δουν συγκεκριμένες σκηνές που θα επανεπεξεργαστούν σε μια έκδοση της ταινίας με προειδοποίηση για απαραίτητη γονική συναίνεση για παιδιά κάτω των 17 ετών», δήλωσε ο Κολόμπους.

«Το πρόβλημα είναι, ότι δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της εκδοχής αυτής. Αλλά θυμάμαι ότι ήταν εξωφρενικά αστείο υλικό» είπε ο σκηνοθέτης.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, διάσημος για το ταλέντο του και την αυτοσχεδιαστική του δεινότητα, αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2014.

Με πληροφορίες του Deadline/EntairtainmentWeekly

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ