Κέρδισε στα 17 της 1 εκατ. £ σε λοταρία και το μετάνιωσε -«Δεν το εύχομαι σε κανέναν»

Η Τζέιν Παρκ με λευκό φόρεμα Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Ήταν το 2013, όταν η τότε 17χρονη Τζέιν Παρκ κέρδισε 1 εκατ. λίρες στη λοταρία του EuroMillions και έγινε η νεότερη νικήτρια του στη Βρετανία.

Η Τζέιν εμφανίστηκε σε επεισόδιο της εκπομπής Dr Phil, με τίτλο «Η κατάρα της λοταρίας», λέγοντας ότι «δεν θα το ευχόταν» σε κανέναν.

Η 27χρονη, σήμερα, παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ νέα για να αντιμετωπίσει τους stalkers της, τις απειλές θανάτου και την αρνητική προσοχή των μέσων. Όπως υποστηρίζει, τα κέρδη της «κατέστρεψαν» τη ζωή, προτείνοντας να αυξηθεί το κατώτατο όριο ηλικίας για το λαχείο.

Η Τζέιν περιέγραψε ότι όταν κέρδισε, την προέτρεψαν να δημοσιοποιήσει τη νίκη της λόγω του νεαρού της ηλικίας. Ο Dr Phil την ρώτησε πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα σε τόσο μικρή ηλικία, με την νεαρή να παραδέχεται ότι αρχικά «τα έχασε για λίγο».

«Ξέσπασα γιατί δεν ήξερα ποτέ την αξία ενός εκατομμυρίου λιρών, δεν είχα δει ποτέ τόσα χρήματα. Δεν ήξερα ποτέ κανέναν με τόσα χρήματα, οπότε κατά κάποιο τρόπο τα σπατάλησα σε πράγματα που πάντα ήθελα», είπε.

Η συζήτηση, στη συνέχεια, στράφηκε σε ένα πιο σκοτεινό σημείο και όσα δύσκολα είχε να αντιμετωπίσει μετά τη νίκη της. «Είχες stalkers, απειλές θανάτου, ανθρώπους που κρύβονταν σε θάμνους και σχολίαζαν ό,τι έκανες, κάτι που όταν είσαι 17 ετών σε ενοχλεί», ανέφερε ο Dr Phil.

Τότε, η Τζέιν αποκρίθηκε: «Μακάρι να μην το είχα κερδίσει ποτέ, δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν».

Η Τζέιν περιέγραψε τον εαυτό της ως μια «νεαρή αφελή 17χρονη».

Η 27χρονη ανέφερε ότι προχώρησε σε αισθητική χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένης της πλαστικής στήθους και της ανόρθωσης οπισθίων, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ αν δεν είχε κερδίσει τα χρήματα. 

«Έκανα μια επέμβαση σε μια άλλη χώρα και όταν επέστρεψα κατέληξα με σήψη, που είναι κάτι σαν δηλητηρίαση του αίματος», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι έμεινε ένα μήνα στο νοσοκομείο για να αναρρώσει.

Βίντεο: Οι δηλώσεις της Τζέιν για το λαχείο

Η 27χρονη παραδέχθηκε, επίσης: «Δεν μετανιώνω και για τα χρήματα που ξόδεψα, το μόνο που μετανιώνω είναι ότι το

έκανα τόσο δημόσια».
Ο Dr Phil ρώτησε την Τζέιν τι σκέφτεται για την έννοια «η κατάρα του λαχείου» και εκείνη απάντησε: «Είναι ένα πολύ σκοτεινό παραμύθι για το οποίο θεωρώ ότι κανείς δεν σε προειδοποιεί πραγματικά».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM