Κέρδισε σε λοταρία 25.000$, εισέπραξε τα κέρδη, έπαιξε πάλι και πήρε άλλα 50.000$

Μέριλαντ Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μια γυναίκα από το Μέριλαντ κέρδισε 25.000 δολάρια σε λοταρία. Παρέλαβε τα κέρδη, πήγε αμέσως να παίξει ξανά και ήταν τυχερή για δεύτερη φορά: πήρε άλλα 50.000 δολάρια. 

Η Βικτόρια Σάντλερ παρέλαβε τα 25.000 δολάρια από τα κέρδη της στη λοταρία, διέσχισε τον δρόμο και έκανε στάση σε ένα βενζινάδικο. Εκεί αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά την τύχη της. Έδωσε ένα δολάριο και έπαιξε ακόμα ένα δελτίο. Και συνειδητοποίησε ότι μόλις είχε κερδίσει άλλα 50.000 δολάρια. 

«Ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε η Σάντλερ σε δελτίο τύπου της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών, Maryland Lottery.

Αποφάσισε να παίξει τους αριθμούς των γενεθλίων του εγγονού της επειδή οι ίδιοι αριθμοί της είχαν δώσει και πριν χρηματικό έπαθλο στη λοταρία. Και τώρα ετοιμάζεται να πάει στη Disney World παρέα με την οικογένειά της, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θέλει να τα επενδύσει. 

Με πληροφορίες από CNN 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM