Κέρδισε 3 εκατ. στη λοταρία, αλλά δηλώνει αγανακτισμένος - «Εύχομαι να μην είχα κερδίσει»

Κέρδισε 3 εκατ. στη λοταρία, αλλά δηλώνει αγανακτισμένος - «Εύχομαι να μην είχα κερδίσει» Facebook Twitter
0

Ο νικητής λοταρίας στην Ινδία δηλώνει δυσαρεστημένος με την τύχη του, καθώς έχει κατακλειστεί από αιτήματα για οικονομική βοήθεια.

Ο Anoop οδηγός από την πόλη Κεράλα κέρδισε 3,06 εκατομμύρια δολάρια στην τοπική λοταρία. Και ενώ έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα έκτοτε, ανήρτησε ένα βίντεο ζητώντας από ξένους να σταματήσουν να ενοχλούν τον ίδιο και την οικογένειά του. 

«Εύχομαι να μην είχα κερδίσει» παραδέχεται και αναφέρει πως σκέφτεται ακόμα και να μετακομίσει για να γλιτώσει από την πίεση. 

 

Αγόρασε τον λαχνό στις 17 Σεπτεμβρίου, μία μέρα πριν φύγει στη Μαλαισία για να εργαστεί, με τα χρήματα που πήρε από τον κουμπαρά του παιδιού του. 

Μετά τη νίκη, τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να ασχολούνται με τον ίδιο και την οικογένειά του. «Ήμουν πανευτυχής όταν κέρδισα. Υπήρχε κόσμος και κάμερες στο σπίτι και ήμασταν χαρούμενοι». 

Αλλά η χαρά αυτή χάθηκε σύντομα, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού γινόταν ολοένα και πιο πιεστικό. Έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να βγει από το σπίτι του. 

«Δεν μπορώ να πάω πουθενά. Το παιδί μου είναι άρρωστο και δεν μπορώ να τον πάω στο γιατρό». 

Κάθε πρωί, κόσμος συρρέει στο σπίτι για να ζητήσει βοήθεια. «Το μόνο που μπορώ να πω σε όλους είναι πως δεν έχω πάρει τα χρήματα ακόμα. Κανείς δεν καταλαβαίνει το πρόβλημά μου, όσες φορές κι αν το πω». 

Τελικώς, πήρε την οικογένειά του και πήγε να μείνει σε συγγενείς για να γλιτώσει από τις συνεχείς ενοχλήσεις.

Η τοπική κυβέρνηση σημείωσε πως θα παρέχει στον μεγάλο τυχερό ένα σεμινάριο οικονομικής διαχείρισης ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το χρηματικό ποσό. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM