Κεραυνός χτύπησε οικογένεια σε παραλία της Βραζιλίας

Κεραυνός χτύπησε οικογένεια σε παραλία της Βραζιλίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τρία μέλη της οικογένειάς της τραυματίστηκαν από κεραυνό σε παραλία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, που πλήττεται από ισχυρές βροχές. 

«Ο κεραυνός έπεσε ανάμεσα στο νερό και στην άμμο», σε παραλία στη Βίλα Καϊσάρα, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της πολιτείας. Νεκρή είναι μια 60χρονη γυναίκα, ενώ τρεις συγγενείς της νοσηλεύονται «σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση». 

Από τον κεραυνό χτυπήθηκαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τις αρχές. Το προηγούμενο 24χρονο τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Σάο Πάολο, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων και των σφοδρών ανέμων, καθώς προκλήθηκαν κατολισθήσεις και πλημμύρες σε τουλάχιστον έξι δήμους. 

Ένας άνδρας σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στην πόλη Σοροκάμπα, ενώ δύο γυναίκες απεγκλωβίστηκαν νεκρές όταν τις καταπλάκωσε αυτοκίνητο, στη Λιμέιρα. 

Τους τελευταίους μήνες η νότια Βραζιλία πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα, ειδικά καταρρακτώδεις βροχές, ενώ τον Σεπτέμβριο κυκλώνας άφησε πίσω του 50 νεκρούς. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM