Την παραίτησή του από όλα τα καθήκοντά του φέρεται να ετοιμάζεται να υποβάλει ο πρόεδρος του ΚΕΕ και «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, μετά το ροζ βίντεο που διακινείται από χθες βράδυ μέσω μηνυμάτων στα social media. 


Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα που επικαλείται το sigmalive, ο Σάνερ δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του κόμματος, αλλά και από τη θέση του «πρωθυπουργού» προκειμένου να αποφευχθεί η πολιτική κρίση.

 

Μάλιστα, τα τουρκοκυπριακά μέσα πηγαίνουν το θέμα ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως τη θέση του Σανέρ θα πάρει ο Ναζίμ Τσαβούσογλου.

 

Το εν λόγω βίντεο δεν έχει ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του, ωστόσο διακινείται μεταξύ προσωπικών μηνυμάτων σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

 

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί χθες το βράδυ σε thread στο τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος κάνει αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς στα κατεχόμενα και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

 

 

Σημειώνεται πως εδώ και καιρό ο Πέκερ δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον Υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

 

Με πληροφορίες από Sigmalive/Politis