Καναδική εταιρεία αναζητά δοκιμαστές για γλυκίσματα- Πληρώνει 30$ την ώρα

Καναδική εταιρεία αναζητά δοκιμαστές για γλυκίσματα- Πληρώνει 30$ την ώρα Facebook Twitter
0

Για τους λάτρεις των γλυκών, φαντάζει η ιδανική επαγγελματική ευκαιρία: εταιρεία στον Καναδά αναζητά ανθρώπους που θα πληρώνει για να δοκιμάζουν τα γλυκίσματά της.

Οι δοκιμαστές θα πληρώνονται 30 δολάρια την ώρα, ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν τα γλυκίσματα όπου θέλουν, καθώς πρόκειται για εξ αποστάσεως εργασία.

Το Candy Funhouse είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα γλυκισμάτων που αναζητά υπαλλήλους- για πλήρη απασχόληση και ημιαπασχόληση- οι οποίοι θα είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν με ειλικρίνεια καραμέλες, σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του «candyologist», όπως την έχει ορίσει η εταιρεία, θα είναι υπεύθυνοι για τη δοκιμή και την αξιολόγηση 3.000 προϊόντων, αναφέρει το Candy Funhouse. «Πρέπει να έχουν ενθουσιασμό και ζήλο για να δοκιμάσουν γλυκίσματα. Αναζητούμε ειλικρινείς και αντικειμενικές γνώμες για τα προϊόντα των οποίων τη γεύση θα δοκιμάσουν», σημειώνει η εταιρεία.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα βοηθήσουν στην επιλογή των 10 προϊόντων που θα συμπεριληφθούν στην πρώτη σειρά γλυκισμάτων με το όνομα της εταιρείας. Η ημιαπασχόληση αφορά 15 ώρες εργασίας την εβδομάδα και η πλήρης απασχόληση 40 ώρες, με ωρομίσθιο 30 δολαρίων και στις δύο περιπτώσεις. Για τη θέση δεν απαιτείται προϋπηρεσία, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφεντικό της Γιακούζα δικάζεται στις ΗΠΑ για διακίνηση πυρηνικών υλικών

Διεθνή / Αφεντικό της Γιακούζα δικάζεται στις ΗΠΑ για διακίνηση πυρηνικών υλικών

Η δράση του αφεντικού της ιαπωνικής μαφίας αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια μυστικής επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών των ΗΠΑ - Ο Ιάπωνας μαφιόζος έκανε «προσφορά» στον μυστικό πράκτορα της DEA την αγορά 50 τόνων ουρανίου και θορίου για 6.85 εκατ. δολάρια
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ένοχος ο Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών

Διεθνή / Ένοχος ο Ντάνι Άλβες για βιασμό - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας έκρινε ένοχο τον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιρικό αστέρα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο
NEWSROOM