Καμερούν: Περισσότεροι από 29 νεκροί σε τετραπλή επίθεση αυτοκτονίας

Καμερούν: Περισσότεροι από 29 νεκροί σε τετραπλή επίθεση αυτοκτονίας Facebook Twitter
(φώτο αρχείου)
0

Περισσότεροι 29 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 30 τραυματίστηκαν πριν από λίγες ώρες στο Καμερούν εξαιτίας των συντονισμένων επιθέσεων τεσσάρων βομβιστών αυτοκτονίας οι οποίοι ανατινάχτηκαν σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης Μπόντο, στο βόρειο άκρο της χώρας, όπως τόνισε αξιωματικός των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.


Δύο βομβιστές ανατινάχθηκαν στην κεντρική αγορά της Μπόντο, ενώ οι άλλοι δύο ανατινάχθηκαν στις πύλες εισόδου και εξόδου της πόλης, έκανε σαφές ο αξιωματικός. Η περιοχή είναι στόχο επιθέσεων της νιγηριανής, Μπόκο Χαράμ.

«Σήμερα το πρωί σημειώθηκε τετραπλή επίθεση αυτοκτονίας στην τοποθεσία Μπόντο, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με την Νιγηρία. Υπάρχουν τουλάχιστον 29 νεκροί και 30 τραυματίες», είπε η ίδια πηγή, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν μέσα στους νεκρούς βρίσκονται και οι καμικάζι.

Η σημερινή επίθεση δεν ήταν η πρώτη στην πόλη Μπόντο. Στα τέλη Δεκεμβρίου, δύο γυναίκες καμικάζι ανατινάχτηκαν στην είσοδο της πόλης.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Ο Άντριου χρέωνε υπηρεσίες μασάζ και έξοδα μετακινήσεων στους Βρετανούς φορολογούμενους

Πρώην ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι αναφέρουν ότι η κουλτούρα υπερβολικού σεβασμού προς τη βρετανική κρατική διοίκηση επέτρεψε να εγκρίνονται χωρίς έλεγχο υπερβολικές δαπάνες
THE LIFO TEAM