Κάμαλα Χάρις: Η αφοπλιστική απάντηση στη δήλωση Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ

Κάμαλα Χάρις: Η αφοπλιστική απάντηση στη δήλωση Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ Facebook Twitter
Φωτ. Κάμαλα Χάρις / EPA
0

Τη δική της απάντηση στην πρωτοφανή δήλωση «μίσους» του Ντόναλντ Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ, έδωσε με έναν αρκετά έξυπνο τρόπο η προεκλογική καμπάνια της Κάμαλα Χάρις.

Η καμπάνια της Κάμαλα Χάρις απάντησε στη δήλωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιου Ρεπουμπλικανών «μισώ την Τέιλορ», με 28 τίτλους τραγουδιών και στίχους της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Η ανακοίνωση της καμπάνιας της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, χαρακτηριστικά γράφει μεταξύ άλλων πως «είμαστε αρκετά σίγουροι ότι είναι ασφαλές (αναφορά στο κομμάτι Safe and Sound) να πούμε ότι η εβδομάδα του Ντόναλντ Τραμπ τον έχει ρίξει στα πατώματα (Down Bad). Ο κύριος Not-at-all-Fine (μετατροπή του τίτλου του κομματιού Mr. Perfectly Fine) πέρασε αυτή την εβδομάδα δουλεύοντας τα συναισθήματά του, κλαψουρίζοντας για τα προβλήματα σαμπάνιας (Champagne Problems)».

«Οι ασυναρτησίες, οι φωνές και οι συνεχείς θεωρίες συνωμοσίας του έχουν κάνει πολλούς να ρωτούν αν είναι “πολύ συναισθηματικός” για να είναι πρόεδρος. Πείτε το όπως θέλετε (Call It What You Want), αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο (Nothing New) για τον πιο μικρό άνθρωπο που έζησε ποτέ (The Smallest Man Who Ever Lived)», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Τα τραγούδια ή τα άλμπουμ που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι: «Safe & Sound», “Down Bad”, “Mr. Perfectly Fine” (που άλλαξε σε “Mr. Not-at-All Fine”), “Champagne Problems”, “The Man”, “Call It What You Want”, “Nothing New”, “The Smallest Man Who Ever Lived”, “Shake It Off”, “Bad Blood”, “Better Than Revenge”, “Sad, Beautiful, Tragic”, “But Daddy, I Love Him” (μέσω της ατάκας “Oh my God, you should have seen the American people’s faces”), “I Forgot That You Existing”, “Out of the Woods”, “Blank Space”, “Begin Again”, “Long Live”, “All Too Well”, “The Last Time”, “End Game”, “Breathe”, “The Story of Us”, “Back to December”, “Enchanted”, “Fearless”, “1989” και “We Are Never Getting Back Together”.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Χιλιάδες παιδιά στη Γάζα παγιδευμένα σε μια ατελείωτη λίστα αναμονής για ζωή

Διεθνή / Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Χιλιάδες παιδιά στη Γάζα παγιδευμένα σε μια ατελείωτη λίστα αναμονής για ζωή

Το αδιέξοδο αποδίδεται τόσο στους περιορισμούς των ισραηλινών αρχών, που ελέγχουν απόλυτα τις άδειες εξόδου και μπλοκάρουν ιατρικές μεταφορές, όσο και στην απροθυμία πολλών κρατών να δεχθούν ασθενείς
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε νομοσχέδιο που υποχρεώνει την αποκάλυψη περισσότερων εγγράφων για τον Έπσταϊν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε νομοσχέδιο που υποχρεώνει την αποκάλυψη περισσότερων εγγράφων για τον Έπσταϊν

«Ίσως η αλήθεια για αυτούς τους Δημοκρατικούς και τις σχέσεις τους με τον Τζέφρι Έπσταϊν να αποκαλυφθεί σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Διεθνή / Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Πάνω από 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα, παρότι επέζησαν του διετούς πολέμου, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανθρωπιστική κρίση
LIFO NEWSROOM
Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM