Καλό Πάσχα ευχήθηκε ο Ερντογάν στους χριστιανούς

Καλό Πάσχα ευχήθηκε ο Ερντογάν στους χριστιανούς Facebook Twitter
1

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε όλους τους χριστιανούς, μέσω γραπτής του δήλωσης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

«Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη δυνατότητα των πολιτών μας να ζουν ανάλογα με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, την κουλτούρα και τις παραδόσεις τους, [...] ελεύθερα στη χώρα μας», ανέφερε στη δήλωση ο Ερντογάν.

Επίσης, σημείωσε πως η Τουρκία βρίσκεται σε μία γεωγραφική θέση που της επιτρέπει να βλέπει τη διαφορετικότητα ως μέρος της κληρονομιάς της. Ο τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι ελπίζει πως η ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών θρησκειών στην περιοχή για εκατοντάδες χρόνια, θα αποτελέσει παράδειγμα για ολόκληρο τον κόσμο.

Ευχήθηκε Καλό Πάσχα στους χριστιανούς στην Τουρκία καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με το Anadolu.

Παράλληλα, και ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ ευχήθηκε Καλό Πάσχα στους χριστιανούς, επίσης με γραπτή δήλωση. Ο ίδιος επισημαίνει ότι η Τουρκία αποτελεί σύμβολο ειρήνης και ανοχής για εκατοντάδες χρόνια, με τις εκκλησίες, συναγωγές και τζαμιά να βρίσκονται στους ίδιους δρόμους.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM