ΤΩΡΑ!

Καλό Πάσχα ευχήθηκε ο Ερντογάν στους χριστιανούς

Καλό Πάσχα ευχήθηκε ο Ερντογάν στους χριστιανούς Facebook Twitter
1

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε όλους τους χριστιανούς, μέσω γραπτής του δήλωσης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

«Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη δυνατότητα των πολιτών μας να ζουν ανάλογα με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, την κουλτούρα και τις παραδόσεις τους, [...] ελεύθερα στη χώρα μας», ανέφερε στη δήλωση ο Ερντογάν.

Επίσης, σημείωσε πως η Τουρκία βρίσκεται σε μία γεωγραφική θέση που της επιτρέπει να βλέπει τη διαφορετικότητα ως μέρος της κληρονομιάς της. Ο τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι ελπίζει πως η ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών θρησκειών στην περιοχή για εκατοντάδες χρόνια, θα αποτελέσει παράδειγμα για ολόκληρο τον κόσμο.

Ευχήθηκε Καλό Πάσχα στους χριστιανούς στην Τουρκία καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με το Anadolu.

Παράλληλα, και ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ ευχήθηκε Καλό Πάσχα στους χριστιανούς, επίσης με γραπτή δήλωση. Ο ίδιος επισημαίνει ότι η Τουρκία αποτελεί σύμβολο ειρήνης και ανοχής για εκατοντάδες χρόνια, με τις εκκλησίες, συναγωγές και τζαμιά να βρίσκονται στους ίδιους δρόμους.

Διεθνή
1

ΤΩΡΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM