Κάμερα ασφαλείας εγκατεστημένη σε σπίτι της Καλιφόρνια κατέγραψε τη δραματική στιγμή που 17χρονη σπρώχνει αρκούδα, υπερασπιζόμενη τα σκυλιά της. 

 

Η Χέιλι άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν και βγήκε έξω να τους πει να σταματήσουν. Ωστόσο, βγαίνοντας είδε μπροστά της μια αρκούδα με το αρκουδάκι της να ισορροπούν στο τσιμεντένιο τοιχείο του σπιτιού της. 

 

Η μαμά αρκούδα προσπαθούσε να αμυνθεί από τον μεγάλο σκύλο της οικογένειας που της γάβγιζε. 


Στο βίντεο φαίνεται η Χέιλι να τρέχει προς το σημείο, να σπρώχνει την αρκούδα η οποία καταλήγει στον δρόμο, να αρπάζει με αγωνία τα σκυλιά και να τρέχει στο σπίτι ενώ κάποιος, πιθανώς ο μπαμπάς της, ακούγεται από το σπίτι να φωνάζει. 


«Ήμουν στο βουνό οπότε είναι ουσιαστικά νορμάλ. Και είναι και καλοκαίρι οπότε πάντα κατεβαίνουν οι αρκούδες» ανέφερε η 17χρονη. 

 

«Πηγαίνω προς την αρκούδα, την κοιτάζω στα μάτια και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να κάνω είναι να τη σπρώξω. Σπρώχνω την αρκούδα, το κορυφαίο αυτό θηρευτή. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω πως την έσπρωξα πολύ, μόνο τόσο ώστε να χάσει την ισορροπία της και να αφήσει το σκύλο μου. Άρπαξα τον άλλο σκύλο μου, στραμπούλιξα το δάχτυλό μου και χτύπησα το γόνατο, αλλά είμαστε μια χαρά», λέει η μικρή.

 

Με πληροφορίες από BBC/Independent