Δύο ιερείς ερευνώνται για τον βιασμό ενός 19χρονου με νοητική υστέρηση στα Χανιά

Κακοποίηση 19χρονου στα Χανιά: Έρευνες για δύο ιερείς Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ eurokinissi
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης 19χρονου  από τα Χανιά, που είδε το «φως» της δημοσιότητας στα τέλη του Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η ιστορία είχε ξεκινήσει με την αποκάλυψη της κακοποίησης του παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα στις 24 Ιουλίου, όπου και συνελήφθη, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη και προφυλακίστηκε, μαζί με τον πατέρα και ένας 67χρονός, που κατηγορείται ότι βίασε το 19 ετών αγόρι.

Συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου 2021 ο πατέρας και ακόμα ένα πρόσωπο, πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία 6 ωρών, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

Στην συνέχεια και μετά την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, ξεκίνησε η διαδικασία για την προσωρινή κηδεμονία του 19χρονού, ο οποίος έχει νοητική υστέρηση.

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου 2021 το πρωί, ο 19χρονος επρόκειτο να παραστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να συζητηθεί η ανάθεση της προσωρινής του κηδεμονίας, ωστόσο ο νεαρός δεν εμφανίστηκε. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών, όπου τον βρήκαν κλειδωμένο σε μία αποθήκη την ίδια ημέρα το απόγευμα.

Οι αρχές προχώρησαν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλες αξιόποινες πράξεις σχετικά με τη υπόθεση, αν εμπλέκονται και άλλα άτομα σε αδικήματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, οι έρευνες έχουν προχωρήσει, έχουν συλλεχθεί αρκετά στοιχεία και σύντομα θα κληθούν 3 άτομα σε εξέταση, για την εξαφάνιση του νεαρού την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Πρόκειται για ένα ιερωμένο και μία γυναίκα και έναν ακόμα ηλικιωμένο, συγγενείς του νεαρού, οι οποίοι ερευνώνται για το αν κράτησαν παράνομα τον νεαρό και βιαιοπράγησαν σε βάρος του. 

Σύμφωνα πάντα με το Flashnews.gr, υπάρχουν στοιχεία για 3 άτομα, μεταξύ αυτών ο ιερωμένος που ενδέχεται να συμμετείχε στην παράνομη κράτηση, ακόμα ένας ιερωμένου και ένα τρίτο άτομο, που θα κληθούν να εξεταστούν για το ενδεχόμενο να έχουν τελέσει το αδίκημα του βιασμού στον 19χρονό νεαρό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Διεθνή / Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Τα δέκα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας άρχισαν συνομιλίες για το απορριφθέν σχέδιο στα τέλη Αυγούστου, αντιδρώντας στην επίσημη κήρυξη από τον ΟΗΕ κατάστασης λιμού στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM