Δύο ιερείς ερευνώνται για τον βιασμό ενός 19χρονου με νοητική υστέρηση στα Χανιά

Κακοποίηση 19χρονου στα Χανιά: Έρευνες για δύο ιερείς Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ eurokinissi
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης 19χρονου  από τα Χανιά, που είδε το «φως» της δημοσιότητας στα τέλη του Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η ιστορία είχε ξεκινήσει με την αποκάλυψη της κακοποίησης του παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα στις 24 Ιουλίου, όπου και συνελήφθη, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη και προφυλακίστηκε, μαζί με τον πατέρα και ένας 67χρονός, που κατηγορείται ότι βίασε το 19 ετών αγόρι.

Συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου 2021 ο πατέρας και ακόμα ένα πρόσωπο, πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία 6 ωρών, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

Στην συνέχεια και μετά την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, ξεκίνησε η διαδικασία για την προσωρινή κηδεμονία του 19χρονού, ο οποίος έχει νοητική υστέρηση.

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου 2021 το πρωί, ο 19χρονος επρόκειτο να παραστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να συζητηθεί η ανάθεση της προσωρινής του κηδεμονίας, ωστόσο ο νεαρός δεν εμφανίστηκε. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών, όπου τον βρήκαν κλειδωμένο σε μία αποθήκη την ίδια ημέρα το απόγευμα.

Οι αρχές προχώρησαν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλες αξιόποινες πράξεις σχετικά με τη υπόθεση, αν εμπλέκονται και άλλα άτομα σε αδικήματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, οι έρευνες έχουν προχωρήσει, έχουν συλλεχθεί αρκετά στοιχεία και σύντομα θα κληθούν 3 άτομα σε εξέταση, για την εξαφάνιση του νεαρού την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Πρόκειται για ένα ιερωμένο και μία γυναίκα και έναν ακόμα ηλικιωμένο, συγγενείς του νεαρού, οι οποίοι ερευνώνται για το αν κράτησαν παράνομα τον νεαρό και βιαιοπράγησαν σε βάρος του. 

Σύμφωνα πάντα με το Flashnews.gr, υπάρχουν στοιχεία για 3 άτομα, μεταξύ αυτών ο ιερωμένος που ενδέχεται να συμμετείχε στην παράνομη κράτηση, ακόμα ένας ιερωμένου και ένα τρίτο άτομο, που θα κληθούν να εξεταστούν για το ενδεχόμενο να έχουν τελέσει το αδίκημα του βιασμού στον 19χρονό νεαρό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αψηφούν την καταστολή οι διαδηλωτές στο Ιράν – Σκληρές συγκρούσεις καταγράφονται σε βίντεο

Διεθνή / Αψηφούν την καταστολή οι διαδηλωτές στο Ιράν – Σκληρές συγκρούσεις καταγράφονται σε βίντεο

Παρά τη σκληρή καταστολή, τις απειλές για θανατικές ποινές και το μπλακάουτ στο διαδίκτυο, οι διαδηλωτές στο Ιράν συνεχίζουν τις μαζικές κινητοποιήσεις σε δεκάδες πόλεις, με δεκάδες νεκρούς, χιλιάδες συλλήψεις και έντονη διεθνή ανησυχία για κλιμάκωση της κρίσης
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικητές των ειδικών δυνάμεων να εκπονήσουν σχέδιο εισβολής, παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων στρατιωτικών και τις ανησυχίες για τη συνοχή του ΝΑΤΟ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Διεθνή / ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένοπλες ομάδες φέρεται να στήνουν οδοφράγματα και να ελέγχουν οχήματα προκειμένου να εντοπίσουν Αμερικανούς
THE LIFO TEAM