Ιταλία: Πέθανε θύμα τροχαίου που βρισκόταν σε κώμα για 31 χρόνια

Ιταλία: Πέθανε θύμα τροχαίου που βρισκόταν σε κώμα για 31 χρόνια Facebook Twitter
0

Έφυγε από τη ζωή χθες, έπειτα από 31 χρόνια που βρισκόταν σε κώμα, θύμα τροχαίου που συνέβη την άνοιξη του 1988 στη βόρεια Ιταλία.

Ο τότε 22 ετών Ινιάτσιο Οκαμότο, με μητέρα από την Μπρέσα της Ιταλίας και πατέρα Μεξικανό ιαπωνικής καταγωγής, είχε τραυματισθεί σοβαρά το βράδυ της γιορτής του πατέρα του το 1988. Την τελευταία του πνοή την άφησε στο Κολεμπεάτο, της Μπρέσα, όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Ιταλία: Πέθανε θύμα τροχαίου που βρισκόταν σε κώμα για 31 χρόνια Facebook Twitter

Όπως τόνισε η μητέρα του Μαρίνα, «για 31 χρόνια ζούσαμε μακριά από τον κόσμο. Ο σύζυγός μου Έκτορ άφησε την δουλειά του και παρέμεινε στο σπίτι για να φροντίζει και να παρακολουθεί τον γιο μας».

Ο Οκαμότο επέβαινε με τέσσερις φίλους του στο αυτοκίνητο που εκείνο το μοιραίο βράδυ έφυγε από τον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα ένας από τους επιβαίνοντας να σκοτωθεί και ο τότε 22χρονος να τραυματισθεί σοβαρά και να πέσει σε κώμα, από το οποίο δεν συνήλθε ποτέ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Πηγή: La Repubblica, Corriere della Sera

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΙΣΡΑΗΛ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

Διεθνή / Το Ισραήλ κατεδαφίζει εγκατάσταση υπηρεσίας του ΟΗΕ για Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην Ιερουσαλήμ

Η κίνηση εντάσσεται στη συνεχιζόμενη σύγκρουση του Ισραήλ με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, την οποία η ισραηλινή κυβέρνηση κατηγορεί για διασυνδέσεις με τη Χαμάς.
THE LIFO TEAM