Ιταλία: Ιερέας έκλεβε τις δωρεές των πιστών και διοργάνωνε πάρτι οργίων με ναρκωτικά

Ιταλία: Ιερέας έκλεβε τις δωρεές των πιστών και διοργάνωνε πάρτι οργίων με ναρκωτικά Facebook Twitter
0

Ο Φραντσέσκο Σπαγνιέσι, ιερέας σε εκκλησία της Καστελίνα της Ιταλίας, κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε τις δωρεές των πιστών για να διοργανώνει όργια με ναρκωτικά.

Ο 40χρονος ιερέας βρίσκεται υπό κατ’ οίκον περιορισμό μετά τις κατηγορίες. Ο Σπαγνιέσι , ο οποίος είναι γνωστός στην ενορία του για τις εμπνευσμένες ομιλίες τους προς τους πιστούς, συνελήφθη μετά από πληροφορίες της αστυνομίας ότι ο συγκάτοικός του είχε εισάγει από την Ολλανδία ένα λίτρο GHB, γνωστό και ως ναρκωτικό των βιασμών.

Οι δύο άνδρες φέρονται να χρησιμοποιούσαν διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών για να προσκαλέσουν επισκέπτες στο σπίτι τους, όπου χρησιμοποιήθηκαν και πωλήθηκαν ναρκωτικά, ενώ υπάρχει καταγγελία εναντίον του για υπεξαίρεση, καθώς εξαφανίστηκαν 100.000 ευρώ από την ενορία του.

Όταν ο επίσκοπος σταμάτησε την πρόσβαση στα χρήματα του ιερέα, άρχισε να κλέβει χρήματα από τους εράνους και να ζητά δωρεές από ενορίτες, λέγοντάς τους ότι συγκεντρώνει βοήθεια για φτωχές οικογένειες.

Η Αστυνομία βρίσκεται στη διαδικασία ανάκρισης 200 ατόμων τα οποία δήλωσαν ότι συμμετείχαν σε πάρτι οργίων του ιερέα τα τελευταία δύο χρόνια. Οι αστυνομικοί μάλιστα φέρεται να βρήκαν αυτοσχέδιους σωλήνες κρακ από μπουκάλια μέσα στο διαμέρισμα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM