Ιταλία: «Εξαφανίστηκε» αεροσκάφος με τρεις επιβαίνοντες

Ιταλία: «Εξαφανίστηκε» αεροσκάφος με τρεις επιβαίνοντες Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Αγνοείται από το πρωί της Τρίτης στην Ιταλία, ένα μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τρεις Γάλλοι.

Η υπηρεσία ορεινών διασώσεων της Εμίλια-Ρομάνια που είναι υπεύθυνη για τις έρευνες έκανε γνωστό το γεγονός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Παολούτσι κοντά στη Μόντενα και είχε προορισμό τη Γαλλία.

Oι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν το βράδυ και σε αυτές συμμετέχουν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και πεζοπόρα τμήματα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επαρχία της Πάρμας, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Παολούτσι.

«Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες, με τη βροχή, τον ισχυρό άνεμο και την κακή ορατότητα, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολες τις έρευνες και αποκλείουν προς το παρόν τη χρήση ελικοπτέρων», διευκρίνισε η υπηρεσία ορεινών διασώσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM