Ιταλία: Έδιωξαν δήμαρχο από εστιατόριο επειδή φορούσε βερμούδα

Ιταλία: Έδιωξαν δήμαρχο από εστιατόριο επειδή φορούσε βερμούδα Facebook Twitter
0

Ένα εστιατόριο στην Ιταλία, που από ό,τι φαίνεται εφαρμόζει αυστηρά τον ενδυματολογικό κώδικα, έδιωξε έναν δήμαρχο της περιοχής, επειδή φορούσε βερμούδα.

Ο δήμαρχος της πόλης Βιαρέτζιο, στην περιφέρεια της Τοσκάνης, περιέγραψε το επεισόδιο σε ανάρτησή του στο Facebook.


«Καθώς δεν ήταν ένα επίσημο δείπνο, αλλά ένα με μερικούς αληθινού φίλους, ένιωσα ελεύθερος να ντυθώ με καθημερινά ρούχα», έγραψε ο Giorgio Del Ghingaro.

Ιταλία: Έδιωξαν δήμαρχο από εστιατόριο επειδή φορούσε βερμούδα Facebook Twitter


Όπως είπε, καθόταν σε ένα τραπέζι μαζί με φίλους του, όταν τον πλησίασε ένας σερβιτόρος και «ενώ έδειχνε αμήχανος, μου είπε ότι εφόσον δεν φορούσα μακρύ παντελόνι δεν μπορούσα να μείνω εκεί». Ο δήμαρχος, που δημοσίευσε φωτογραφία με τα ρούχα που φορούσε, είπε πως τελικά δείπνησε αλλού με την παρέα του, αλλά πληγώθηκε από τη «μικρή επίθεση». «Το παραδέχομαι, ήταν λίγο εξευτελιστικό», είπε.


Το BBC σημειώνει πως το Club Nautico δήλωσε πως λυπάται για το περιστατικό και προσφέρθηκε να κάνει μέλος του τον δήμαρχο.

Εκπρόσωπος του εστιατορίου υπεραμύνθηκε του ενδυματολογικού κώδικα, αναφέροντας πως υπάρχουν δύο σχετικές ανακοινώσεις αναρτημένες στον χώρο. «Λυπάμαι για ό,τι συνέβη και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα με τον δήμαρχο, στον οποίο σκοπεύω να δώσω κάρτα μέλους», συμπλήρωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ