Ισραήλ: Μειώνεται στην ηλικία των 30 ετών το όριο για τη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου

Ισραήλ-Covid-19: Οι αρχές μειώνουν στην ηλικία των 30 ετών το όριο για τη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES
0

Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν ότι μειώνουν στην ηλικία των 30 ετών το όριο για τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης κατά του κορωνοϊού προκειμένου να καταπολεμήσουν την αύξηση των μολύνσεων που συνδέεται με την παραλλαγή Δέλτα.

«Η χορήγηση μίας τρίτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19 επιτρέπεται για τα άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω από σήμερα» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση του υπουργείου Υγείας να μειώσει την ηλικία για τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech από τα 40 έτη στα 30 έτη λαμβάνεται μετά τη σύσταση των ειδικών συμβούλων του, της ειδικής ομάδας επιδημιολόγων του και της επιτροπής εμβολίων.

Οι αναμνηστικές δόσεις χορηγούνται σε ανθρώπους που έκαναν τη δεύτερη δόση τουλάχιστον πριν από πέντε μήνες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM