Ισραήλ: Έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχες στον νότιο Λίβανο

Ισραήλ: Έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχες στον νότιο Λίβανο	Facebook Twitter
Φωτ: IDF
0

Έξι ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο πεδίο των μαχών στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

Σύμφωνα με μια αρχική έρευνα των IDF, οι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με τουλάχιστον τέσσερις πράκτορες της Χεζμπολάχ μέσα σε ένα κτίριο σε ένα χωριό στο νότιο Λίβανο. Τουλάχιστον ένας άλλος στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά στο περιστατικό.

Πλέον, ανέρχεται σε 47 ο αριθμός των ισραηλινών στρατιωτών που έχουν χάσει τη ζωή τους σε συγκρούσεις με τη Χεζμπολάχ, από την έναρξη της χερσαίας επίθεσης του Ισραήλ στον Λίβανο στις 30 Σεπτεμβρίου. 

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των πέντε πεσόντων, ενώ ο Ισραηλινός στρατός δεν έχει, ακόμη, εγκρίνει, την δημοσιοποίηση του ονόματος ενός έκτου στρατιώτη. 

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό απωλειών του Ισραήλ σε μία ημέρα από το ξεκίνημα των εχθροπραξιών στον Λίβανο, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες από Times of Israel

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων: Η περιγραφή των βομβαρδισμών παιδιών στη Γάζα

Διεθνή / «Συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων»: Η περιγραφή των βομβαρδισμών παιδιών στη Γάζα

Ο Βρετανός γιατρός, Νιζάμ Μαμόντε, εργάστηκε ως αρχίατρος σε νοσοκομείο στη Γάζα - Ο καταξιωμένος χειρουργός «έσπασε» τρεις φορές μεταφέροντας όσα του είπαν παιδιά που περιέθαλψε και όσα έζησε στην εμπόλεμη ζώνη
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: Καθυστερεί τη δίκη του για να μην μπει φυλακή με τη δικαιολογία ότι «έχουμε πόλεμο»

Διεθνή / Νετανιάχου: Καθυστερεί τη δίκη του για να μην μπει φυλακή με τη δικαιολογία ότι «έχουμε πόλεμο»

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε την Κυριακή από τη νομική του ομάδα, με την αιτιολογία ότι ο πρωθυπουργός είναι υπερβολικά απασχολημένος με τα καθήκοντά του λόγω του πολέμου και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM