Το Ισραήλ ετοιμάζει το τελικό χτύπημα στη Χαμάς

Το Ισραήλ ετοιμάζει το τελικό χτύπημα στη Χαμάς Facebook Twitter
Το Ισραήλ προχώρησε στην επιστράτευση 16 χιλιάδων επιπλέον εφέδρων, αυξάνοντας σε 86 χιλιάδες το συνολικό αριθμό των στρατιωτών που εμπλέκονται στην επίθεση
0

 

Το τελειωτικό χτύπημα στη Χαμάς ετοιμάζει το Ισραήλ που προχώρησε στην επιστράτευση 16 χιλιάδων επιπλέον εφέδρων, αυξάνοντας σε 86 χιλιάδες το συνολικό αριθμό των στρατιωτών που εμπλέκονται στην επίθεση που είναι σε εξέλιξη στη Γάζα από τις 8 Ιουλίου.

Το ισραηλινό Συμβούλιο Ασφαλείας μετά από συνεδρίαση 5 ωρών αποφάσισε τη συνέχιση των επιχειρήσεων στη Γάζα για την εξουδετέρωση του υπόγειων σηράγγων της Χαμάς. Ισραηλινός αξιωματούχος που εμπλέκεται στην επιχείρηση, είπε στο ισραηλινό ραδιόφωνο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι η καταστροφή των σηράγγων είναι θέμα ημερών.

Τουλάχιστον 108 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Τετάρτη στη Λωρίδα της Γάζας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 1.359 στις 23 ημέρες που διαρκεί η σύγκρουση. Οι τραυματίες  ξεπερνούν τους 7.600.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM