Το Ισραήλ δεν θα επιστρέφει τις σορούς των παλαιστινίων που επιτίθενται σε πολίτες του

Το Ισραήλ δεν θα επιστρέφει τις σορούς των παλαιστινίων που επιτίθενται σε πολίτες του Facebook Twitter
0

Τη σκληρή στάση του ισραηλινού στρατού απέναντι στους Παλαιστίνιους διαδηλωτές δείχνουν δύο video από τις πρόσφατες διαδηλώσεις στα κατεχόμενα, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Στο πρώτο video διακρίνονται οι ισραηλινοί στρατιώτες που απωθούν τους τραυματιοφορείς οι οποίοι προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία παλαιστίνιο διαδηλωτή.

Στο δεύτερο video διακρίνεται όχημα του ισραηλινού στρατού να κυνηγά και να χτυπά διαδηλωτή τον οποίο στη συνέχεια χτυπά στο κεφάλι με το όπλο του ισραηλινός στρατιώτης.

Σε διαδηλώσεις που έγιναν στις 26 Οκτωβρίου στη Χεβρώνα, δεκάδες παλαιστίνιοι διαδηλωτές τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις του Ισραήλ.

Οι Παλαιστίνιοι πέταξαν πέτρες και μολότοφ και δέχτηκαν δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι σoροί παλαιστινίων που σκοτώνονται ενώ επιχειρούν επίθεση εναντίον ισραηλινών αμάχων δεν θα επιστρέφουν στις οικογένειες τους. Το μέτρο αυτό θεωρείται ως μια προσπάθεια του Ισραήλ να περιορίσει τις διαδηλώσεις που συνοδεύουν πολλές φορές τις κηδείες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM