Ισπανία: Λήστεψαν το σπίτι του MasterChef

Ισπανία: Λήστεψαν το σπίτι του MasterChef Facebook Twitter
0

Ληστές εισέβαλαν το βράδυ της Μ. Παρασκευής για τους Καθολικούς και λήστεψαν το «σπίτι» του MasterChef, στην περιοχή της Μαδρίτης. Παρά τα μέτρα ασφαλείας οι ληστές μπήκαν στο χώρο, εξουδετερώνοντας τα συστήματα ασφαλείας και πήραν σύμφωνα με τις πληροφορίες, μικρό χρηματικό ποσό, -γύρω στα 200 ευρώ- ενώ δεν αφαίρεσαν τιμαλφή.

Οι κλέφτες μπήκαν πηδώντας το φράχτη του σπιτιού και παραβιάζοντας το παράθυρο. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένας μέσα, ενώ οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι είχαν αφήσει κάποια χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι εισβολείς προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στη βίλα , όπου γίνονται τα γυρίσματα. Οι κάτοικοι της περιοχής εξεπλάγησαν πάντως από την κλοπή, καθώς υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φύλαξη όλο το 24ωρο.

Το τηλεπαιχνίδι δεν έχει αρχίσει να προβάλλεται, κάτι που θα γίνει από την Τετάρτη με τους υποψήφιους chef να έχουν επιλεγεί μέσα από περίπου 20 χιλιάδες που έκαναν αίτηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM