Ισημερινός: Απήγαγαν Βρετανό επιχειρηματία και διπλωμάτη

Ισημερινός: Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένα νέο περιστατικό εγκληματικότητας, και μάλιστα με διεθνείς προεκτάσεις αυτή τη φορά, απασχολεί τις αρχές του Ισημερινού καθώς οι αρχές ερευνούν την απαγωγή ενός Βρετανού επιχειρηματία και διπλωμάτη. 

Στον Ισημερινό, ο οποίος μαστίζεται από μεγάλη εγκληματικότητα, καθώς τους τελευταίες μήνες έχουν σημειωθεί μέχρι και δολοφονίες πολιτικών, απήχθη ένας εξέχων Βρετανός επιχειρηματίας και άτυπος διπλωμάτης. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Γουαγιακίλ του Ισημερινού, όπως μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας ότι το θύμα απήχθη από το σπίτι του στην πόλη Μπάμπα. Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία αναφέρει ότι ερευνά ένα έγκλημα που φέρεται να διαπράχθηκε κατά επιχειρηματία, το οποίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Λος Ρίος, αλλά δεν ταυτοποίησε το θύμα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα είναι ο επίτιμος Βρετανός πρόξενος του Γουαγιακίλ, Κόλιν Άρμστρονγκ, τον οποίο αναφέρουν επίσης ως ιδρυτή και ιδιοκτήτη της γεωργικής εταιρίας Agripac. Η εταιρία δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωση ότι βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές μετά την εξαφάνιση ενός Βρετανού, αλλά δεν επιβεβαίωσε την ταυτότητά του ούτε την τοποθεσία του πιθανού εγκλήματος.

Οι απαγωγές με κίνητρο τα λύτρα έχουν γίνει ολοένα και πιο συχνές στον Ισημερινό μεσούσης της αυξανόμενης εγκληματικότητας που αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό σε συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Διεθνή / Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει επίσημα ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, στέλνοντας ισχυρό πολιτικό μήνυμα υπέρ της ισότητας των φύλων και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Νέο βιβλίο αμφισβητεί τον ισχυρισμό ότι ο Ουίλιαμ του έχει επιτεθεί σωματικά

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι είχε ισχυριστεί ότι ο Ουίλιαμ τον άρπαξε από το γιακά και τον έριξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, λόγω διαφωνίας που ξεκίνησε για τη Μέγκαν Μαρκλ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM