Iσχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ έπληξε τον Ισημερινό

Iσχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ έπληξε τον Ισημερινό Facebook Twitter
0

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε πριν λίγη ώρα τον Ισημερινό. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 7,2 Ρίχτερ, αλλά οι μετρήσεις λίγα λεπτά αργότερα κατέβασαν την ισχύ.

Αυτός είναι ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που πλήττει μέσα σε 24 ώρες την περιοχή. Σεισμός μεγέθους 6,7 βαθμών έπληξε τον δυτικό Ισημερινό όπως ανακοίνωσε το πρωί το Ινστιτούτο Γεωφυσικής των ΗΠΑ. Ο σεισμός έγινε 34 χιλιόμετρα από την πόλη της Rosa Zarate και 36 χιλιόμετρα από την πόλη της Muisne, η οποία έχει ήδη πληγεί από τις προηγούμενες δονήσεις.

Σημειώνεται πως το Εκουαδόρ επλήγη από σεισμό 7,8 Ρίχτερ τον Απρίλιο και θρήνησε εκατοντάδες θύματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Διεθνή / «Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Πολλοί μάρτυρες αναφέρουν σωρούς από πτώματα σε νοσοκομεία ή σε εγκαταστάσεις νεκροτομείων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι οικογένειες έπρεπε να πληρώσουν για να παραλάβουν τους νεκρούς τους
THE LIFO TEAM