ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ Facebook Twitter
0

Μία υπάλληλος καφετέριας στο Σιάτλ των ΗΠΑ αντέδρασε όταν πελάτης, της πέταξε νερό και καφέ. Έτσι, πήρε ένα σφυρί και του έσπασε το παρμπρίζ. 

Στο βίντεο από το περιστατικό με το σφυρί, που ανέβασε η νεαρή Έμα από κάμερα ασφαλείας της καφετέριας, φαίνεται η ίδια να βρίσκεται μέσα στο κατάστημα και να μιλά στον πελάτη στο drive through. Ο άντρας παραπονιέται μέσα από το αυτοκίνητό του για τον καφέ που μόλις έχει αγοράσει. 

Ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και δίνει τον καφέ και το νερό πίσω στην 23χρονη Έμα. Ωστόσο, οι τόνοι αρχίζουν να ανεβαίνουν, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας βγαίνει από το αυτοκίνητο με έντονο ύφος και συνεχίζει να διαμαρτύρεται. 

Ξαφνικά παίρνει πίσω τον καφέ και το νερό και τον πετά στο παράθυρο που βρίσκεται η Έμα. Τότε, εκείνη βγάζει ένα σφυρί και σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. 

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια, υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν».

«Πριν από αυτή την απειλή, είχε ουρλιάξει, με είχε φτύσει και είχε προσπαθήσει να ανοίξει το παράθυρο» περιέγραψε η 23χρονη στο FOX 13. Όπως είπε ο άνδρας είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για τα χρήματα που είχε κληθεί να πληρώσει, με την κοπέλα να του απαντά πως «κανείς δεν σε υποχρεώνει να έρχεσαι εδώ».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM