ΗΠΑ: Περισσότερα από 47 εκατ. Αμερικανών έχουν ήδη ψηφίσει

ΗΠΑ: Περισσότερα από 47 εκατ. Αμερικανών έχουν ήδη ψηφίσει Facebook Twitter
ΗΠΑ: Περισσότερα από 47 εκατ. Αμερικανών έχουν ήδη ψηφίσει
0

Πάνω από 47 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Ο αριθμός αυτός ξεπερνά ήδη τον συνολικό αριθμό της πρόωρης ψηφοφορίας στις εκλογές του 2016, κατά τα νεότερα δεδομένα του US Elections Project.

Συγκεκριμένα, 47.095 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει, αριθμός σχεδόν οχταπλάσιος από τον αντίστοιχο αριθμό πρώιμης ψηφοφορίας περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο, πριν από τις εκλογές 2016.

Συνολικά 47.015 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν ψηφίσει μια μέρα πριν την Ημέρα των Εκλογών του 2016.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ψηφίζοντας πρόωρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Φλόριντα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζαντ Ντίρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος θα ψηφίσει στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντας, όπου βρίσκεται η έπαυλή του, η Μαρ α Λάγκο.

Από τις πιο ηχηρές φωνές στην παρότρυνση για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ, που για πρώτη φορά στην ιστορία του αντικατέστησε το λογότυπό του με τη λέξη «ΨΗΦΙΣΤΕ».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει προστασία από την απέλαση και άδειες εργασίας για συζύγους Αμερικανών πολιτών

Διεθνή / Ο Μπάιντεν νομιμοποιεί τους μετανάστες συζύγους Αμερικανών πολιτών

Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι περισσότεροι από 500.000 σύζυγοι Αμερικανών πολιτών θα επωφεληθούν, αλλά και επιπλέον 50.000 νέοι κάτω των 21 ετών των οποίων ο γονέας είναι παντρεμένος με Αμερικανό πολίτη
NEWSROOM