LIVE!

ΗΠΑ: Κολυμβήτρια έχασε τη ζωή της από ομπρέλα που την πήρε ο αέρας - Την κάρφωσε στο στήθος

ΗΠΑ: Κολυμβήτρια έχασε τη ζωή της από ομπρέλα που την πήρε ο αέρας - Την κάρφωσε στο στήθος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Μία κολυμβήτρια σκοτώθηκε χθες στη Νότια Καρολίνα όταν μία ομπρέλα θαλάσσης την οποία πήρε ο αέρας, την κάρφωσε στο στήθος. 

Σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές αρχές, η ομπρέλα αποσπάστηκε από το κοντάρι της λόγω των ισχυρών ανέμων, τρυπώντας την 63χρονη γυναίκα στο στήθος ενώ εκείνη βρισκόταν στην παραλία του Γκάρντεν Σίτι. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε μία ώρα μετά λόγω του σοβαρού τραύματος στο θώρακα που προκλήθηκε από την αιχμηρή απόληξη που έχουν οι ομπρέλες για να καρφώνονται και να μένουν σταθερές στην άμμο. 

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφάλειας Προϊόντων Καταναλωτών, περίπου 3.000 άτομα τραυματίζονται ετησίως από ομπρέλες. 

Μετά το θάνατο άλλης μια γυναίκας από ομπρέλα το 2016, δύο γερουσιαστές της Βιρτζίνια είχαν αιτηθεί την αναθεώρηση των προτύπων ασφαλείας για τις ομπρέλες θαλάσσης. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΥΛΕΣ

Διεθνή / Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

«Αν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεν έχεις κάνει κάτι μεγάλο, δεν έχεις κάνει λάθη, δεν έχεις προκαλέσει χάος, δεν έχεις ουλές, δεν έχεις ζήσει μια αρκετά γεμάτη ζωή, νομίζω», πρόσθεσε
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM