ΗΠΑ: Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ο «πυλώνας» του τυραννικού καθεστώτος

ΗΠΑ: Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ο «πυλώνας» του τυραννικού καθεστώτος Facebook Twitter
0

Ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης Μάικ Πενς κατηγόρησε σήμερα την αδελφή του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, με την οποία παρακολούθησαν μαζί την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ, ότι είναι o «πυλώνας» ενός τυραννικού καθεστώτος.

«Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας κεντρικός πυλώνας του πλέον τυραννικού και καταπιεστικού καθεστώτος στον κόσμο, μιας μοχθηρής οικογενειακής κλίκας που βασανίζει, υποδουλώνει, αφήνει να λιμοκτονήσουν και φυλακίζει 25 εκατομμύρια ανθρώπους» δήλωσε ο Μάικ Πενς ενώπιον του Conservative Political Action Conference (CPAC), ενός ετήσιου συνεδρίου των συντηρητικών Αμερικανών, που διεξήχθη κοντά στην Ουάσιγκτον.

«Προς όλους εκείνους, στα ΜΜΕ, που πιστεύουν ότι εγώ θα έπρεπε να σηκωθώ και να χειροκροτήσω τους Βορειοκορεάτες, εγώ τους απαντώ: οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν τις φονικές δικτατορίες, εμείς αντιστεκόμαστε στις φονικές δικτατορίες» πρόσθεσε προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου.

«Και εμείς θα παραμείνουμε ακλόνητοι σε αυτό εωσότου η Βόρεια Κορέα σταματήσει να απειλεί τη χώρα μας και τους συμμάχους μας και έως τη στιγμή που θα εγκαταλείψει το πυρηνικό και βαλλιστικό της πρόγραμμα για πάντα» τόνισε ο Μάικ Πενς.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και η Κιμ Γιο Γιονγκ παρακολούθησαν την 9η Φεβρουαρίου την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην ίδια κερκίδα, χωρίς ωστόσο να ανταλλάξουν ούτε μια κουβέντα.

Κατόπιν η Ουάσιγκτον αποκάλυψε ότι ο Πενς ήταν έτοιμος να συναντηθεί με μια αντιπροσωπία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Βόρειας Κόρεας, στο περιθώριο των Αγώνων, όμως αυτή «η σύντομη συνάντηση» ακυρώθηκε «την τελευταία στιγμή» από την Πιονγκγιάνγκ έπειτα από σκληρές δηλώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM