ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε σε τρύπα εξωτερικής τουαλέτας για να πιάσει το κινητό της

Γυναίκα έπεσε σε τρύπα εξωτερικής τουαλέτας για να πιάσει το κινητό της Facebook Twitter
Πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο, είπαν ότι η γυναίκα χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της όταν έπεσε στην τουαλέτα. Φωτ: Brinnon Fire Department
0

Την βοήθεια πυροσβεστών χρειάστηκε μια γυναίκα, που έριξε κατά λάθος το κινητό της στην τρύπα εξωτερικής τουαλέτας στο δάσος και έπεσε μέσα ενώ προσπαθούσε να το πιάσει.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Μπρίνον, Τιμ Μάνλι, είπε ότι η γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην κορυφή του όρους Γουόκερ στον Ολυμπιακό Εθνικό Δρυμό βορειοδυτικά του Σιάτλ, χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της όταν έπεσε στην τουαλέτα.

Η γυναίκα είπε ότι αφαίρεσε το κάθισμα της τουαλέτας και χρησιμοποίησε ένα λουρί σκύλου στην προσπάθεια να ανασύρει το τηλέφωνο, που στη συνέχεια έδεσε πάνω της. Ωστόσο η απόπειρα απέτυχε με αποτέλεσμα να πέσει στην τρύπα της τουαλέτας με το κεφάλι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η γυναίκα ήταν μόνη και προσπαθούσε να βγει έξω για 10 με 15 λεπτά. Όταν κατάφερε τελικά να πιάσει το τηλέφωνό της, κάλεσε για βοήθεια.

Αν και δεν τραυματίστηκε, την παρότρυναν να πλυθεί άμεσα και να επισκεφτεί γιατρό καθώς εκτέθηκε σε ανθρώπινα περιττώματα, «αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει», λέει ο Τιμ Μάνλι. 

«Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 40 χρόνια, αλλά πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM