ΗΠΑ: Δύο αδέλφια πνίγηκαν σε σχολική πισίνα παρουσία ναυαγοσωστών

ΗΠΑ: Πνίγηκαν σε σχολική πισίνα δύο αδέλφια παρουσία ναυαγοσωστών Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Δύο αδέλφια πνίγηκαν σε σχολική πισίνα στο New Jersey, ενώ στο σημείο βρισκόταν τρεις ναυαγοσώστες, σύμφωνα με τις αρχές.

Τα αδέλφια, που ταυτοποιήθηκαν ως «Mr. Zheng και Mr. Jiang,» από τις αρχές ήταν στον πάτο της πισίνας του σχολείου Lincoln Community στο Bayonne την Τετάρτη, όταν τους είδαν οι ναυαγοσώστες.

Παρατήρησαν ότι τα δύο παιδιά ήταν σε κίνδυνο και δεν μπορούσαν να βγουν ξανά στην επιφάνεια. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8:30 μ.μ., σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ναυαγοσώστες πήδηξαν μέσα στην πισίνα, έβγαλαν τα δύο αδέλφια και τους έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο τοπικό Ιατρικό Κέντρο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Ο 16χρονος φοιτούσε στο γυμνάσιο του Bayonne ενώ ο 19χρονος αδελφός του, μόλις είχε αποφοιτήσει, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημόσιων σχολίων της περιοχής, John Niesz.

«Οι καρδιές και οι προσευχές μας αυτή την ώρα είναι δίπλα στην οικογένεια και στην κοινότητά μας. Θα προσθέσουμε στα σχολεία ακόμη περισσότερους συμβούλους» ανέφερε σε σχετική του δήλωση.

Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, το σχολείο και οι αρμόδιες επιτροπές του δήμου gια την εκπαίδευση, διεξάγουν ανεξάρτητες έρευνες για τις αιτίες που οδήγησαν στον πνιγμό των παιδιών.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ