ΗΠΑ: Άντρας άνοιξε πυρ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα- Τουλάχιστον ένας νεκρός

ΗΠΑ: Άντρας άνοιξε πυρ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα- Τουλάχιστον ένας νεκρός Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον ένας νεκρός από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δηλώσεις αστυνομικού στην εφημερίδα "Salt Lake Tribune" η αστυνομία έλαβε αναφορές για έναν άντρα που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι ενώ τουλάχιστον "ένας άνθρωπος είναι νεκρός" από το περιστατικό αυτό.


Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στην πόλη (Salt Lake City) και εξέδωσε προειδοποίηση προς τους σπουδαστές του στις 20:30 (τοπική ώρα) προκειμένου να μην μετακινούνται και να παραμείνουν εντός των εστιών τους.


Η αστυνομία αναζητά έναν ένοπλο που περιγράφεται ως λευκός άντρας, με μαύρη περιβολή και τατουάζ στο πρόσωπο του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM
Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Διεθνή / Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Ο νέος νόμος, που εισήγαγε η ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ, ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο τη Δευτέρα το βράδυ. Επιβάλλει τη θανατική ποινή σε Παλαιστίνιους που έχουν καταδικαστεί για θανατηφόρες επιθέσεις.
THE LIFO TEAM
NASA ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕΛΗΝΗ ARTEMIS II

Διεθνή / «Είμαστε μόνοι;» - Ποια η σημασία της πρώτης επανδρωμένης αποστολής της NASA στη Σελήνη μετά από 53 χρόνια

Η NASA στέλνει πλήρωμα αστροναυτών προς τη Σελήνη στο πλαίσιο της αποστολής «Artemis II» για «ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει πιο βαθιά στο διάστημα από ό,τι έχει πάει ποτέ ο άνθρωπος», όπως σχολιάζει το Reuters
THE LIFO TEAM