Ινδία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο της Καλκούτας

Ινδία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο της Καλκούτας Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 15 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε ξενοδοχείο της Καλκούτας, στη βορειοανατολική Ινδία.

Αρκετοί ενοικοί διασώθηκαν από δωμάτια και την οροφή του ξενοδοχείου, διευκρίνισε στον Τύπο ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Καλκούτα, ο Μανότζ Βέρμα.

Όπως ανέφερε το πρακτορείο Press Trust of India (PTI), εικονολήπτες του οποίου κατέγραψαν οπτικό υλικό καθώς το ξενοδοχείο βρισκόταν στις φλόγες, «αρκετοί άνθρωποι θεάθηκαν καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν» από τη φωτιά «από παράθυρα» του κτιρίου. Κατά την ίδια πηγή, ανάμεσα στα θύματα είναι τουλάχιστον μια γυναίκα και δυο παιδιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The Telegraph της Καλκούτας, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του πηδώντας από την οροφή για να σωθεί από τις φλόγες.

Οι πυρκαγιές σε κτίρια αποτελούν συχνό φαινόμενο στην Ινδία, λόγω μη εφαρμογής κανόνων ασφαλείας και έλλειψης πυροσβεστικού εξοπλισμού. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM