Ινδία: Συλλέκτης συσκευών έχει γεμίσει το σπίτι του με 2.371 κινητά τηλέφωνα

Ινδία: Συλλέκτης συσκευών έχει γεμίσει το σπίτι του με 2.371 κινητά τηλέφωνα Facebook Twitter
0

Ο Jayesh Kale είναι ένας ιδιαίτερος συλλέκτης στην Ινδία. Έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια του συλλέγοντας κινητά τηλέφωνα από όλο τον κόσμο και μάλιστα αποκαλεί τις συσκευές «μωρά» του.

Ο Jayesh Kale έχει εμμονή με τα κινητά τηλέφωνα που έχει συλλέξει και όπως λέει ο ίδιος δεν θέλει να τα αγγίζουν άλλοι, ούτε να τα μετακινούν. Ωστόσο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την γυναίκα του επειδή έχει καταλάβει σχεδόν όλους τους χώρους του σπιτιού με τα κινητά τηλέφωνα. Υπάρχουν τηλέφωνα αποθηκευμένα στο μπάνιο, κάτω από το κρεβάτι ακόμα και στα τηλέφωνα της κουζίνας.

«Το πάθος μου με τα κινητά τηλέφωνα ξεκίνησε όταν ένας φίλος μου με έσπρωξε και το κινητό μου έπεσε από τον δεύτερο όροφο. Όταν πήρα το κινητό μου, μάρκας Nokia 3310, του έβαλα ξανά την μπαταρία και λειτουργούσε ακόμα δεν μπορούσα να κρατήσω την έκπληξή μου».

Όπως υποστηρίζει, αυτή τη στιγμή στο σπίτι του υπάρχουν 2.371 κινητά. Ο Jayesh Kale, που είναι γνωστός στην Ινδία ως ο «άντρας με τα Nokia», επιθυμεί να μπει στο βιβλίο Γκίνες με την συλλογή του.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ