Ινδία: Συλλέκτης συσκευών έχει γεμίσει το σπίτι του με 2.371 κινητά τηλέφωνα

Ινδία: Συλλέκτης συσκευών έχει γεμίσει το σπίτι του με 2.371 κινητά τηλέφωνα Facebook Twitter
0

Ο Jayesh Kale είναι ένας ιδιαίτερος συλλέκτης στην Ινδία. Έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια του συλλέγοντας κινητά τηλέφωνα από όλο τον κόσμο και μάλιστα αποκαλεί τις συσκευές «μωρά» του.

Ο Jayesh Kale έχει εμμονή με τα κινητά τηλέφωνα που έχει συλλέξει και όπως λέει ο ίδιος δεν θέλει να τα αγγίζουν άλλοι, ούτε να τα μετακινούν. Ωστόσο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την γυναίκα του επειδή έχει καταλάβει σχεδόν όλους τους χώρους του σπιτιού με τα κινητά τηλέφωνα. Υπάρχουν τηλέφωνα αποθηκευμένα στο μπάνιο, κάτω από το κρεβάτι ακόμα και στα τηλέφωνα της κουζίνας.

«Το πάθος μου με τα κινητά τηλέφωνα ξεκίνησε όταν ένας φίλος μου με έσπρωξε και το κινητό μου έπεσε από τον δεύτερο όροφο. Όταν πήρα το κινητό μου, μάρκας Nokia 3310, του έβαλα ξανά την μπαταρία και λειτουργούσε ακόμα δεν μπορούσα να κρατήσω την έκπληξή μου».

Όπως υποστηρίζει, αυτή τη στιγμή στο σπίτι του υπάρχουν 2.371 κινητά. Ο Jayesh Kale, που είναι γνωστός στην Ινδία ως ο «άντρας με τα Nokia», επιθυμεί να μπει στο βιβλίο Γκίνες με την συλλογή του.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM