Ινδία: Ιδιοκτήτης παντοπωλείου σκότωσε με τσεκούρι ένα ζευγάρι Ινδών για 20 λεπτά του ευρώ

Ινδία: Ιδιοκτήτης παντοπωλείου σκότωσε με τσεκούρι ένα ζευγάρι Ινδών για 20 λεπτά του ευρώ Facebook Twitter
1

Ένας ιδιοκτήτης παντοπωλείου σκότωσε με τσεκούρι ένα ζευγάρι Ινδών στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές, στη βόρεια Ινδία, επειδή αρνήθηκαν να του αποπληρώσουν ένα χρέος ύψους περίπου 20 λεπτών του ευρώ.

Το ζευγάρι, που ανήκε στην κάστα των Ντάλιτ (των «Ανέγγιχτων») πήγαινε στη δουλειά του νωρίς σήμερα το πρωί όταν ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου τους ζήτησε να πληρώσουν το χρέος τους που ανερχόταν στις 15 ρουπίες (περίπου 20 λεπτά).

«Ο έμπορος τους ζήτησε τα χρήματα κι εκείνοι τον παρακάλεσαν να πληρώσουν αργότερα. Έγινε έξαλλος από τον θυμό του και τους επιτέθηκε με τσεκούρι» είπε ο αστυνομικός Αρούν Κούμαρ, που έχει αναλάβει την έρευνα.

Τα θύματα είχαν ψωνίσει βερεσέ από το κατάστημα του δράστη την περασμένη εβδομάδα και υποσχέθηκαν να του δώσουν τα χρήματα σε λίγες ημέρες, διευκρίνισε ο Κούμαρ.

Ο μπακάλης συνελήφθη και οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο που χρησιμοποίησε για το φονικό.

Εκατοντάδες άνθρωποι δολοφονούνται κάθε χρόνο στην Ινδία για ασήμαντες αφορμές. Στο Νέο Δελχί, σχεδόν το 15% των φόνων που διαπράχθηκαν το 2014 έγιναν χωρίς κίνητρο. Την ίδια χρονιά, σε όλη τη χώρα δολοφονήθηκαν περισσότεροι από 33.000 άνθρωποι, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το να αφαιρέσει κάποιος δύο ζωές για 20 λεπτά του Ευρώ ξεπερνά οποιαδήποτε λογική.Με κάτι τέτοιες πράξεις αμαυρώνεται το όνομα του Γκάντι και οι αγώνες του.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ