Ινδία: Εξαφανίστηκε χωριό μετά από κατολίσθηση

Ινδία: Εξαφανίστηκε χωριό μετά από κατολίσθηση Facebook Twitter
0

 

Ινδία: Εξαφανίστηκε χωριό μετά από κατολίσθηση Facebook Twitter

Τουλάχιστον 150 άνθρωποι εκφράζονται φόβοι ότι έχουν καταπλακωθεί σε χωριό της Ινδία που εξαφανίστηκε κάτω από τόνους λάσπης, μετά από έντονες βροχοπτώσεις.  Ο γενικός επιθεωρητής της εθνικής υπηρεσίας φυσικών καταστροφών, δήλωσε στο Ρόιτερς ότι σωστικά συνεργεία μεταβαίνουν στην περιοχή, η οποία απέχει 60 χιλιόμετρα από την πόλη Πούνε στη δυτική Ινδία.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τμήμα ενός λοφίσκου αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε το χωριό στην περιοχή της Πούνε. Στις προσπάθειες διάσωσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, συμμετέχουν και οι κάτοικοι του χωριού, ο στρατός και η αστυνομία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM