Ινδία: 21χρονη πέθανε ενώ οδηγούσε καρτ - Πιάστηκαν τα μαλλιά της στον τροχό

Ινδία: 21χρονη πέθανε ενώ οδηγούσε καρτ - Πιάστηκαν τα μαλλιά της στον τροχό Facebook Twitter
Ινδία: 21χρονη πέθανε ενώ οδηγούσε καρτ - Πιάστηκαν τα μαλλιά της στον τροχό
0

Μια 21χρονη γυναίκα πέθανε στη νότια Ινδία, όταν πιάστηκαν τα μαλλιά της στον τροχό ενός καρτ που οδηγούσε.

Το περιστατικό σύμφωνα με την αστυνομία, συνέβη στην πόλη Meerpet της πολιτείας Telangana την Τετάρτη το απόγευμα..

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Mahender Reddy το κράνος της γυναίκας βγήκε ενώ οδηγούσε και τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στον άξονα του τροχού, ο οποίος συνδέει τα ελαστικά και τον κινητήρα, ακριβώς πίσω από το κάθισμα.

Η γυναίκα χτύπησε το κεφάλι της στο όχημα και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε άμεσα σε ένα κοντινό νοσοκομείο και την επόμενη μέρα διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας διαχείρισης της πίστας συνελήφθη σύμφωνα με την Ενότητα 304A του Ινδικού Ποινικού Κώδικα, με την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια.

Η εταιρεία δε, σφραγίστηκε καθώς η άδεια λειτουργίας της είχε λήξει, πρόσθεσε ο Reddy.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη χώρα. Το 2018, μια 28χρονη γυναίκα πέθανε στη βόρεια πολιτεία Haryana όταν τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στο τιμόνι ενός καρτ.

Με πληροφορίες του CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM