Ιδιοκτήτης εστιατορίου αγκαλιάζει τον Ομπάμα -το πληρώνει ακριβά

Ιδιοκτήτης εστιατορίου αγκαλιάζει τον Ομπάμα -το πληρώνει ακριβά Facebook Twitter
0

Ο Scott Van Duzer, ένας Ρεπουμπλικάνος ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Big Apple Pizza στο Φορτ Πιρς της Φλόριντα, έκανε αίσθηση στο ίντερνετ την Κυριακή όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο αγκάλιαζε και σήκωνε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Ενώ οι υποστηρικτές του Ομπάμα υποστήριξαν ότι το επεισόδιο αποτελεί ένα συγκινητικό παράδειγμα της βούλησης του προέδρου να διασχίσει τις γραμμές του κόμματος για τις μικρές επιχειρήσεις, άλλοι δήλωσαν λιγότερο εντυπωσιασμένοι βομβαρδίζοντας τον ιδιοκτήτη με αρνητικά μηνύματα.

Πολλά αρνητικά σχόλια έχουν τώρα εμφανιστεί  στο προφίλ του Big Apple Pizza στο Yelp, το οποίο έχει βραβευτεί με τον χαμηλότατο βαθμό του 1 αστεριού, μετά το περιστατικό με την αγκαλιά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM